Fitnes zvezda pokazala "šlaufke" in zanetila hudo debato

Dokaz zagorovnice zdravega in aktivnega življenja, da povsem ploski trebušček ni pogoj za fit postavo.

22.1.2016 ob 7:30

annavic-n.jpg

Zdrav način življenja in mišljenja je zadnje čase zelo v trendu. Pravilna in uravnotežena prehrana, skupaj z rednim gibanjem je mantra, ki ji sledi vedno več ljudi. In posledično se pojavlja vse več trenerjev in fit poznavalcev, ki preko družabnih omrežij delijo svoje nasvete in izkušnje.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Ena takšnih je tudi Anna Victoria, katere prepoznavnost raste iz dneva v dan. Na Instagramu ima preko 850 tisoč sledilcev, katerim večinoma streže z realnimi slikami svoje postave, ponuja pa tudi veliko posnetkov hitrih in učinkovitih vaj doma.

Anna Victoria je izdala e-knjige, ki lahko pomagajo do bolj fit življenja.

Njena sporočila o telesni podobi so vedno spodbudba, a ena še posebej izstopa. Pred kratkim je objavila fotografijo, na kateri se ji med sedenjem vidijo obročki na trebuščku. Anna je ob tem zapisala, da je tudi fit ljudem dovoljeno imeti "kožne šlaufke", ter da popolnoma ploski trebušček brez grama maščobe ni pogoj za to, da se počutite samozavestno in čudovito v svoji koži. "Vsak si zasluži, da se ima rad, a vem, da je to težje storiti kot reči," pravi in dodaja, da je na poti do zdravega življenja najlepše to, da si postajaš bolj všeč predvsem zaradi psihičnih sprememb in bolj pozitivnega odnosa do življenja kot pa zaradi fizičnih sprememb.

Je ena redkih trenerk, ki rada pokaže realno sliko, saj je bila tudi sama nekoč obilnejša (klik za povečavo).

A njenega pozitivega sporočila niso vsi sprejeli pozitivno. Pojavili so se mnogi komentarji, da je "suhica", ki ne more govoriti o "šlaufkih", ker jih pač nima, ter da je to samo koža in ne maščoba, čeprav Anna v objavi govori o koži in ne maščobi. Kaj menite, so komentarji upravičeni in sporočilo ni motivacijsko, ali pač?

Avtorica: B. G.

Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)