6 težav, ki jih razumejo samo ženske z veliko zadnjico

Znane ponosne lastnice velike zadnje plati običajno o težavah z njo spretno molčijo.

19.12.2018 ob 5:00

kim_kardashian_zadnjica.jpg

Medtem, ko številni velike zadnjice opevajo kot kult lepote, imajo ženske, ki jim je dana, z njo kar nekaj težav. O njih pa Jennifer Lopez, Kim Kardashian in Nicki Minaj ne govorijo. Poglejte, kakšne zagate mučijo ženske z veliko zadnjo platjo.

1 Težki nakupi. Težko najdejo hlače, ki se jim prilegajo. Če jim lepo stojijo v pasu, so verjetno predolge, tiste prave dolžine pa so zgoraj preozke in zdi se, da se bodo ob vsakem pregibu strgale (če jih sploh lahko oblečejo).


2 Od ljubezni do sovraštva.
Odnos do raztegljivih hlač se spreminja od ljubezni do sovraštva. Odlične so takoj po pranju, ko se lepo prilegajo telesu, kmalu pa se raztegnejo in izgubijo obliko ter s tem pa kvarijo videz postave.


3 Preglavice povzročajo tudi krila in plašči.
Obleke in plašči se med hojo dvignejo, saj večje obline poberejo več tkanine. Plašč, krilo ali obleka, ki spredaj tako sega čez kolena, je na zadnji strani krepko nad njimi, neskladje, ki zato nastane, pa ni ravno prijetno na pogled.


4 Ozko je preozko.
Tako imenovani "skinny jeans" ženskam z veliko zadnjico ni ravno prijatelj. V oprijetih kavbojkah namreč delujejo nekoliko ceneno in lahko zbujajo napačen vtis.


5 Lahko je nerodno.
Velika zadnja plat marsikdaj poruši kaj za seboj, ne da bi njena lastnica to sploh vedela.


6 Vse veže in tišči.
Številni so prepričani, da so tangice primerne za vsako zadnjico. Tiste z veliko pa vedo, da včasih na njej lahko dobesedno izginejo, vežejo, tiščijo in nudijo vse prej kot prijetne občutke.


Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters Pictures

Preberite še: 6 živil, ki po vsebnosti beljakovin prekašajo jajca ali pa To se bo zgodilo, če dve leti ne boste pili kave in alkohola

Priporočamo tudi: 5 glavnih krivcev, da ne morete spati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)