To si slavna igralka Helen Mirren misli o Meghan Markle

Helen Mirren ima o Meghan Markle zelo jasno mnenje.

7.2.2019 ob 5:03

helen_mirren_meghan_markle_micna.jpg

Le malo je takšnih, ki slovijo kot uglajene igralke in se lahko pohvalijo tesno povezavo z britansko kraljevo družino. Helen Mirren in Meghan Markle sta dve od njih.

Meghanina naveza s kronanimi glavami je povsem jasna in nedvoumna, konec koncev je uradno del kraljeve družine. Kaj pa Helen Mirren? Naj spomnimo, da je leta 2006 v filmu The Queen (Kraljica) izvrstno uprizorila Elizabetho II. in si z vlogo prislužila Oskarja ter osebno pohvalo same kraljice.

In kaj izjema igralka misli o tistih, ki ob posebnih priložnostih mahajo z balkona Buckinghamske palače?

"Princ Charles je zelo uglajen," je Helen prejšnji teden kot gostja povedala v oddaji Good Morning Britan in komentirala svoj odnos s kraljevo družino od tedaj, ko je igrala vlogo monarhinje. "Tudi Harry in William sta zelo prijetna in šaljiva. Povedali so mi, da je Harry tedaj, ko sem prejela Oskarja pripomnil: Poglejte, tudi babica je tam."

Seveda se je ob tej priložnosti dotaknila Meghan Markle in jo v šali poimenovala nadomestna priženjena vnukinja.

"Mislim, da je bila od trenutka, ko je njeno razmerje s princem prišlo v javnost, izjemno dostojanstvena, elegantna, uglajena. Čista poosebitev discipline, preprostosti in čuta za sočloveka," je povedala Mirrenova in dodala:

"Neizmerno jo občudujem. Ni lahko živeti znotraj ozkega kroga kraljeve družine, da ne govorim o pritiskih, ki se na njo vršijo z vseh strani. Izvrstno jih premaguje."

Sedaj je torej uradno: Meghan je osvojila še eno, lahko bi temu rekli, kronano glavo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Lepa Afna odkrito z Ulo: Vedno več mladih je utrujenih in izgorelih. Ne bi bila rada tam. ali pa Osebna izpoved blogerke: V spanju doživljam orgazme

Priporočamo tudi: Sezoni gripe moramo prilagoditi tudi čiščenje doma ali pa Napaka, ki jo delate pri uporabi pomivalnega stroja in ki vas stane denarja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)