To je masaža, zaradi katere je obraz Meghan Markle videti tako izklesan in spočit

Morda se odgovor na vprašanje, kako Meghan Markle uspeva ohranjati tako popoln videz, skriva v tej neobičajni masaži.

17.1.2019 ob 4:55

meghan_markle_portret_micna.jpg

Po poročanju Vanity Faira se Meghan Markle poslužuje nega obraza, ki ne zagotavlja le lepe in sijoče polti, temveč pripomore tudi k zmanjšanju stresa in napetosti.

Vojvodinja ne more prehvaliti obrazne masažne tehnike, s katero jo razvaja Nichola Joss. Zanjo res vsakič odšteje od 250 do 340 funtov, a prav po njeni zaslugi ni le lepša, temveč tudi pod manjšim stresom. Kot je v enem od intervjujev povedala Meghan, so njene ličnice in čeljustna kost, od kar obiskuje Joss, veliko lepše oblikovane, njeno počutje pa boljše.

Kako masaža poteka, ni skrivnost, saj je Joss sama pojasnila, da z njo začne na čeljusti, nadaljuje na ličnicah, kjer se po njenih besedah pri večini najznatneje kopičita stres ter čustvena napetost.

Nadaljuje z masažo področja okoli oči, saj se, kot je povedala, zaradi pogoste uporabe telefona in računalnika tudi na tem področju zadržuje ogromno napetosti.

Po masaži zunanjega dela obraza se začne najzanimivejši del: masaža znotraj ust! 

Med njo maserka mišice lic in čeljusti masira z notranje strani, celoten postopek pa zaključi s posebnim pripomočkom, izdelanim iz kristala obsidian. Ta telo navda z novo energijo, krepi odpornost ter hkrati sprošča. Morda se sliši nenavadno, a ob pogledu na Meghan je zadeva učinkovita.

Kako je masaža videti v praksi, pa si poglejte v spodnjem videoposnetku:

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, YouTube

Preberite še: Mama Luke Dončića o svojem videzu: "Veliko žensk se tega ne zaveda. A ta korak je ključen ali pa 14 navad, s katerimi ponoči škodujete svoji lepoti

Priporočamo tudi: Meghan Markle z načinom, kako in kje namerava roditi, krši tradicijo britanske monarhije


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)