Na dan je prišel CV Meghan Markle, ki razkriva ...

Star življenjepis Meghan Markle razkriva njeno višino, težo in ljubezen do hobija, ki ji ga ne bi pripisali.

12.12.2018 ob 9:31

meghan_markle_portret_micna.jpg

Meghan Markle je s poroko s princem Harryjem padla sekira v med, bi lahko rekli, a v življenju ji ni bilo od nekdaj postlano z rožicami. Preden je zaslovela, se je močno trudila, da bi se v Hollywoodu uveljavila kot igralka, kar dokazuje njen življenjepis, ki se je pojavil na družabnih omrežjih in pritegnil nemalo pozornosti, saj ponuja vpogled v kariero tedaj 24 letne Meghan, piše britanski The Sun.

Življenjepis je objavil anonimen uporabnik Facebooka, sedanja vojvodinja Suseška pa v njem navaja, da je visoka 167,5 centimetrov, tehta 51 kilogramov in ima rjave lase ter oči.

V CV-ju niza nekaj posebnih sposobnosti: pleše jazz balet, step, govori tekoče špansko in deloma francosko, obvlada francoski, južnjaški, španski in argentinski dialekt ter, glede na njeno drobno postavo nekoliko presentljivo, kikboks

V času, ko je nastal, je Meghan nastopala v dveh televizijskih serijah in še ni bila zvezda serije Nepremagljivi dvojec.

Kot je zapisal avtor posta, je Mehgan večkrat videl v živo, vendar agencije ni uspel prepričati, naj mladi igralki da priložnost.

"Bila pa je zelo vztrajna. Neprestano je klicala in o njej sem imel dober občutek. Zato se tudi shranil njen življenjepis in priloženo črnobelo fotografijo, na kateri pozira z zanjo značilno razmršeno figo."


Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Meghan Markle z načinom, kako in kje namerava roditi, krši tradicijo britanske monarhije ali pa To je hrana, na katero prisega Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)