Tako je Meghan Markle spremenila princa Harryja odkar sta poročena

Od dneva, ko sta dahnila usodni da, je Meghan poskrbela za kar nekaj korenitih sprememb pri svojem soprogu.

10.1.2019 ob 5:10

princ_harry_meghan_markle_micna.jpg

Povsem jasno je, da od tedaj, ko je pred oltar popeljal svojo izvoljenko, princ Harry ni več takšen, kot je bil nekoč. Kako močno je nevesta svojega soproga spremenila, je poznavalka dogajanja znotraj zidov palače, lady Colin Campbell, razkrila tudi v dokumentarni oddaji Kate proti Meghan, princesi v vojni (Kate V Meghan: Princesses at War).

Kot je Lady Campbell, avtorica treh biografij o princesi Diani povedala za The Sun,  je princ od poroke osvojil veliko, prej zanj povsem neznanih navad:

"Harry je povsem očaran nad svojo nevesto. Prav pod njenim vplivom je postal drug človek. Meghan mu je med drugim prepovedala pitje alkohola ter mu omejila uživanje kave in čaja. Kar je glede na dejstvo, da je bil v mladosti znan po svojih pivskih podvigih, nedvomno velik dosežek.

A to še ni vse. Princ se na željo soproge spoznava z zelo strogo vegansko dieto in obiskuje tečaj joge. Marca ga je Meghan celo pripravila do tega, da je opustil kajenje. "

Po hodnikih palač se širijo govorice, da naj bi princ po poroki osebju zabičal, da mora Meghan dobiti vse, kar ji srce poželi. Očitno ta moto upošteva tudi sam.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Na dan je prišel CV Meghan Markle, ki razkriva ... ali pa Meghan Markle z načinom, kako in kje namerava roditi, krši tradicijo britanske monarhije

Priporočamo tudi: Mojstri govorice telesa razkrivajo, zakaj se Meghan Markle vedno dotika svojih las


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)