Meghan Markle naj bi skoraj do božiča imela skrivni Instagram profil

Meghan Markle naj bi še pred kratkim uporabljala skrivni Instagram profil. Danes je ta že preteklost, na dan pa je prišla novica o tem, zakaj ukinitev.

23.1.2019 ob 1:35

meghan_markle_portret_micna.jpg

Ena od stvari, ki se jim je bila Meghan Markle ob transformaciji iz "običajne osebe" v uradno članico kraljeve družine primorana odpovedati, so družabna omrežja.

Ne Kate Middleton in ne princa William in Harry nimajo svojih osebnih profilov na Instagramu in Twitterju, vsi uporabnike družabnih omrežji o svojem življenju obveščajo pod skupnim Instagram računom Kensington Palace.

A po poročanju časopisa The Sun, je bila Meghan do nedavnega tudi v tem pogledu izjema, saj se tej radosti življenja ni povsem odrekla.

Medtem, ko je vojvodinja Susseška po uradno razglašeni zaroki s princem Harryjem sicer izbrisala svoja javna profila na Instagramu in Twitterju, je skrivna obdržala.

Vir, ki je vojvodinji blizu, je razkril, da ju je Meghan uporabljala za stike s prijatelji, pred nekaj meseci pa je zaradi nesramnih komentarjev t. i. trolov (trolls je izraz za osebe, ki namenoma objavljajo zlobne komentarje, pripombe in sprožajo provokacije na družabnih omrežjih), oba ukinila.

Zaradi zlobnih zapisov se je počutila sama in osamljena in je odločitev sprejela zato, ker je želela na takšen način poskrbeti za svoje duševno zdravje.

Se pa ob tej informaciji, ki prihaja od neimenovanega vira in je zato ni mogoče preveriti, poraja kar nekaj vprašanj.

Če je Meghan res imela skrivni račun, je ta nedvomno bil zaseben (vendarle se dobro zaveda, kako obsedeni so z njo ljudje). In tako imenovani troli brez njene privolitve do njega niso mogli dostopati. Kajti zagotovo ne bi v svoj krog sprejela nikogar, za katerega ne bi bila prepričana, da je res njen bližnji prijatelj.

Če pa zgodbica drži, ni edina v zakonu, ki je kršila to pravilo. Tudi princ Harry je imel na Facebooku kar nekaj let profil in sicer pod imenom Spike Wells.

Račun s tem imenom je imel 400 prijateljev in je bil izbrisan leta 2012 po drami v Las Vegasu, ko so se pojavile nespodobne fotografije princa v enem od tamkajšnjih luksuznih hotelov.

Osebni svetovalci so mu svetovali,  naj stran po škandalu ukine in se tako izogne morebitnim nadaljnjim neprijetnostim. 

princ_harry_portret_micna.jpg

Kolikor je sedaj znano, sta tako Harry kot Meghan brez osebnih profilov na družabnih omrežjih.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: To je masaža, zaradi katere je obraz Meghan Markle videti tako izklesan ali pa Meghan Markle in princ Harry urejata svoje domovanje. Takšna bo kuhinja!

Priporočamo tudi: 13 stvari, ki so znane o otroku princa Harryja in Meghan Markle in Kako bosta princ Harry in Meghan opremila otroško sobo?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)