Igra prestolov: Zlobna aplikacija, ki vašim (ne)prijateljem izda, kaj se je zgodilo v novi epizodi

Pa smo jo dočakali! Osma in tudi zadnja sezona neverjetno priljubljene serije Igra prestolov (Game of Thrones) je tu! Se bojite, da vam kdo izda, kaj se je zgodilo v prvi epizodi, še preden jo uspete pogledati?

15.4.2019 ob 3:19

imdb_game_of_thrones_igra_prestolov.jpg

Ob izidu nove, osme in tudi zadnje sezone Igre prestolov je svet spet malo obstal. Serija, ki temelji na knjigah ameriškega pisatelja Georga R. R. Martina, je v sedmih sezonah požela rekorden odziv gledalcev. Ti so bili priča krvavim, grozljivim, humornim, ganljivim, celo romantičnim prizorom in od samega začetka nepričakovanim preobratom. Zadnjo sezono smo pri nas dočakali v noči na aprilski ponedeljek.

HBO-jeva serija bo v sklepni sezoni najkrajša med vsemi pred njo, saj jo sestavlja šest epizod. Dolge bodo med 50 in 82 minutami in tudi tokrat bodo polne drame, krvi, seksa in zmajev. A brez skrbi, ne bomo povedali preveč …

Spoiler, ki prijateljem ne bo tako smešen

Ljubitelji serij in filmov zagotovo poznate izraz spoiler alert. Gre za opozorilo, da boste v nadaljevanju povedali kakšen detajl iz serije, filma ali predstave, ki jih sogovornik (ali tisti, ki vam sledi na družbenih omrežjih) še ni videl. Če bi namreč izdali, kakšen je konec, kdo umre ali kdo zmaga, bi pokvarili ves užitek tistim, ki jih ogled še čaka.

In čeprav se to zdi nadvse kruto in nesramno (sploh, ko gre za Igro prestolov!), je nekaterim to še vedno precej zabavno. Zdaj namreč obstaja celo aplikacija, ki to stori namesto vas!

Aplikacija, ki namesto vas uniči skrivnosti Igre prestolov

Odkrili smo nič kaj prijazno aplikacijo Spoiled, ki pošilja anonimna sporočilca, ki razkrivajo, kaj se je zgodilo v novi epizodi Igre prestolov. Na to, komu bo sporočilo poslala, lahko vplivate prav vi. Aplikacija bo tistemu, ki mu želite ponagajati, takoj ob izidu nove epizode na telefonsko številko, ki jo vnesete, poslala anonimno sporočilo o vsebini epizode, ki mu bo zagotovo pokvarilo dan.

Spoiled nato celo objavi najbolj šokirane odgovore svojih žrtev. Aplikacija je plačljiva, za vsako uničeno epizodo, oziroma sporočilo, računajo 99 centov, oziroma 4,99 dolarja za vseh šest epizod nove sezone. Si upate biti tako nesramni?

Avtor: F. M.
Foto: IMDb

Preberite še: Serija, ki nas je noro navdušila: The Marvelous Mrs. Maisel ALI Kraljica Netflixove serije The Crown plačana manj od moškega soigralca

Priporočamo tudi: Pet serij, po katerih te bo strah zaspati


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)