Eva Longoria: "Hollywood je krut do mater" (VIDEO)

Eva Longoria bi rada svojega sina vzgojila v dobrega človeka, kar je v današnjem svetu ter okolju, kjer živi, vse prej kot lahka naloga.

11.7.2019 ob 10:25

eva_longoria_micna.jpg

Pred letom dni je 44 letna igralka Eva Longoria rodila sina Santiaga in kot je povedala v pogovoru za USA Today, je zanjo izjemnega pomena privzgojiti mu razumevanje do enakopravnosti med spoloma: "Želim si, da bi moj sin odrastel v dobrega človeka, ki bi razumel enakopravnost med spoloma. Tega ni mogoče doseči z besedami, temveč z dejanji, ki jim bo priča v vsakodnevnem življenju. In vem, da v okolju, kjer odrašča, ne bodo vedno v skladu z vzgojo, ki jo je in je bo deležen doma, zato zame to predstavlja prav poseben izziv."

Predvsem bi rada videla, da bi se spremenil odnos filmske industrije do mam: "Hollywood je krut do mater. Velikokrat se zgodi, da mame ne dobimo zvenečih vlog, dokler se po porodu ne pojavimo v popolni postavi. To bi se moralo spremeniti. Materinstvo bi moralo biti bolje sprejeto in bolj cenjeno."

In kaj je po njenem mnenju najboljši del materinstva?

"Opazovati vse stopničke razvoja, ki se odvijajo tik pred mojimi očmi. Cenim čisto vse vidike materinstva. Prijetne in manj prijetne. Uživam v njem. Santiago se sedaj glasno smeji, se odziva na govor ljudi in zabavno ga je opazovati, kako raziskuje ter spoznava svet. Na srečo imam ob sebi izjemne prijateljice, prav tako mame, ki mi velikokrat pomagajo z nasveti. Čudovito je biti obkrožen s takšnimi ženskami."

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram


Priporočamo tudi: 11 lekciji o ljubezni, ki bi jih vsaka mama morala prenesti na svojo hči Ali pa: Uporaben starševski nasvet Kate Middleton(dosledno ga upošteva tudi zelo znana igralka)

Preberite še: To so najboljša leta, da postanete mamica


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)