"Poglejte, tudi jaz ga imam!" (zvezdnice, ki se ne sramujejo celulita)

Svetovno znane zvezdnice sporočajo: celulit ni sramota.

10.4.2019 ob 9:38

zvezdnice_in_celulit.jpg

To, da imajo tudi zvezdnice celulit, ni nič novega. Pomarančasta koža, ki na stegnih in bokih težave povzroča 90 odstotkom pripadnic nežnejšega spola, jim pač ne prizanaša. Res pa je, da je fotografijah ni opaziti.

Seveda ima tu prste vmes photoshop, zaradi katerega iz revij, spletnih portalov in družabnih omrežji dajajo zmotni vtis popolnosti.

A pred nekaj dnevi je pevka Jessie J na Instagramu objavila svojo fotografijo, na kateri ni nič predelano, popravljeno ali skrito. Da, tudi celulit je več kot opazen.

In veste kaj, tega se prav nič ne sramuje. Sledile so ji še druge zvezdnice, ki vsem sporočajo, da pomarančasta koža ni nekaj, s čimer bi se bilo vredno obremenjevati in česar bi se morale sramovati.

Jessie J

Veter v laseh, morje in postava v kopalkah. Ter zabaven pripis: "Za tiste, ki mi boste povedali, da imam celulit: vem. Imam ogledalo."

Ashley James

Ashley je stopila iz sveta popolnosti s fotografijo z Maldivov.

"Sem srečnejša, kot sem bila kdaj koli v življenju," je zapisala pod objavo na Instagramu. "Ne odrekam se hrani in pijači in sprejemam vsako spremembo mojega telesa, ki mi sporoča, da postaja starejše in modrejše."

Kelly Rowland

Nekdanja pevka skupine Destiny's Child počne kar ji je po volji. In se ne sramuje ničesar. Tudi pomarančaste kože na svojem telesu ne.

Hilary Duff

Še eno fotko z obale je v svet poslala Hilary Duff in z drznim sporočilom na Instagramu presenetila 11 milijonov sledilcev.

"Ker mediji obožujejo napake zvezd: poglejte, tudi jaz ga imam. A moje telo mi je dalo najlepše darilo: sina Luca in je zdravo ter obloženo tam, kjer mora biti,"  je zapisala. 

Ashley Graham

Ashely Graham je od nekdaj na misiji: svetu pokazati, da lepota ni samo ene dimenzije. In zagotovo ji to odlično uspeva. Tudi po zaslugi družabnih omrežji.

"Ne sramujem se svojih vboklin in izboklin. Tudi ve se jih ne bi smele."

Chrissy Teigen

Chrissy je znana po tem, da nima dlake na jeziku. Tudi, ki gre za stroge kriterije modne industrije in nedosegljive lepotne ideale.

"Sebe povsem sprejemam. S svojimi strijami in celulitom."

Iskra Lawrence

Britanski model slavi sebe in svoje telo. Prav takšnega, kot je, kar dokazuje tudi s fotografijo, ki jo je pred nedavnim objavila na Instagramu. Brez popravkov.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: ali pa Bil je moj učitelj slovenščine. Tisti, ki ga ne pozabiš (piše: Goga) ali pa Drzno odprto pismo Meghan Markle: "Smejala se boš, a med tvojimi nogami bo zgodba povsem drugačna."

Priporočamo tudi: V Ljubljani zdaj lahko prespite v spalni kapsuli (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)