Kako bodo korenine Meghan Markle vplivale na vzgojo njenega otroka

Očitno je, da pri vzgoji prvorojenca Meghan ne bo zanemarila vpliva sončne Kalifornije.

31.3.2019 ob 3:53

meghan_markle_micna.jpg

Vse od tedaj, ko je Meghan Markle postala del kraljeve družine, se pri njej prepletata tradicija monarhije s svežim pridihom in sodobnim, sproščenim pristopom. Pa naj gre za izbiro garderobe, odnos do oboževalcev ali dobrodelnost. Vse, kar počne, odraža njen značaj.

Zagotovo ne bo nič drugače pri vzgoji prvega otroka, ki ga pričakujeta s Harryjem. Ni presenetljivo, da namerava vojvodinja Suseška vanjo vključiti stil življenja, ki ga je živela, preden je dobila častni naziv.

Kot poroča People, se Meghan, odkar je v pričakovanju poroda oklestila svoje kraljeve dolžnosti, povsem posveča temu, da bo postala mama, pri tem pa na plano prihajajo njene kalifornijske korenine.

"Meghan zelo pazi nase," je zaupal vir blizu vojvodinji. "Pozorna je na to, kaj je, kakšno kozmetiko uporablja in celo na to, kakšna čistila se uporabljajo v domu. Stremi k naravnim izdelkom, premišljeno izbira živila in verjamem, da bo sama pripravljala hrano za otroka ter ga od prvega dne navajala na zdrav način življenja."

Vse to ima seveda smisel, saj je Meghan od nekdaj znana po skrbi za zdrav duh v zdravem telesu.

In če je največji kraljevi ljubiteljici avokada uspelo Harryja napeljati k zdravemu in naravnemu načinu prehranjevanja ter življenja na sploh, bo zagotovo stil, ki ga je prinesla iz sončne Kalifornije, znala približati tudi svojemu otroku.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: 14 z rojstvom povezanih kraljevih pravil, ki naj bi jih upoštevala Meghan in Harrya ali pa Horoskop: to otroku Meghan Markle in princa Harryja napovedujejo zvezde


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)