Ugrizi za vroči seks

Izkoristite njihovo moč.

9.11.2016 ob 3:15

par_shutterstock_350221727.jpg

Veliko je poti, po katerih je mogoče dogajanje med rjuhami prestaviti na višjo raven, ena od njih so ugrizi. »Ti so nedvoumen dokaz divje, že malce agresivne strasti, ki nakazuje na neizmerno privlačnost,« pravi Jane Greer, zakonska terapevtka iz New Yorka in dodaja, da je prav s pomočjo seksi ugrizov mogoče povedati, kako močno si ga želite: tako, da bi ga kar pojedli. Prav zato svetuje vsem, naj si pomagajo s tem vročim izkazovanjem privlačnosti in jim hkrati polaga na srce: so predeli, denimo bradavice in genitalije, kjer bo previdnost na mestu. Res hočete prebuditi strast, a ne tudi (pre)velike bolečine. Koliko je prenese vaš dragi, boste seveda morali ugotoviti sami. Najlažje s sledečimi načini.

Več vročih namigov najdete na Facebooku.  

Spremenite se v seksi vampirja

V misijonarskem položaju se s poljubi sprehajajte po njegovih ramenih čez občutljivo kožo ključnice proti vratu. »Na vratu je ogromno živčnih končičev. Gre za občutljivo področje in uporaba zob na njem je lahko skoraj nevarna. Hkrati pa ugrizi pričarajo nekaj skrivnostnega, temačnega ter ob enem erotičnega,« pravi Greer in dodaja, da jih gre združiti s poljubi. Kombinacija, zlasti, če bo vzajemna, bo še kako podžgala strasti obeh in vama pomagala do orgazma.

Uporabite zobe na najobčutljivejšem delu

Med oralnim razvajanjem se počasi spuščajte proti njegovemu orodju. S poljubi in drobnimi ugrizi se prehodite čez njegove bradavice mimo popka do trebuha in naprej proti genitalijam. Ne hitite, vsakemu področju namenite dovolj pozornosti, uporabite jezik, ustnice in zobe, seveda tudi na samem cilju. A tam bodite resnično nežni, da boste strasti okrepili, ne pa jih ubili.

Pustite mu ljubezensko znamenje

Drug ob drugem sta v vroči akciji, tik pred vrhuncem, ki si ga zagotavljata v žgečljivem položaju 69. Tedaj spremenite taktiko in se sprehodite po levem in desnem predelu tik ob njegovi najobčutljivejši erogeni coni ter ju nagajivo grizljate. Morda ga bo malce žgečkalo, a zagotovo bo začinilo zadeve. Nekoliko posesajte nežno kožo in na njej pustite ljubezensko znamenje, ki ga bo še dolgo spominjalo na vajino drugačno seksi doživetje ter ga navdajalo s sladkim pričakovanjem naslednje epizode.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)