Seksi začimbe za njegovo zadovoljstvo

V postelji eksperimentirajte s temperaturo, pritiski in teksturami.

5.3.2016 ob 1:30

shutterstock_140314288.jpg

Mnoge ženske se v postelji najraje držijo preverjenih tehnik. Zlasti, ko gre za njegovo orodje jih je eksperimentiranja malce strah ali celo sram. A s tem svojega dragega oropajo marsikaterega užitka. Prav zato je čas, da premaknete meje ter se z njim poigrate malce drugače. S temperaturami, pritiski in teksturami, ki so mu najbolj všeč. Pa lepo po vrsti.

Temperature, ki jih ima rad

Toplo. Na dlani nanesite lubrikant in ga med dlanmi segrejte. S tako segretimi dlanmi objemite penis ter se z njimi pomikajte od korena proti njegovemu vrhu in nazaj.

Še enkrat toplo. Njegova moda in penis ovijte v toplo, ne vročo brisačo. Občutek topline mu bo na moč odgovarjal in v njegova intimna področja bo priteklo več krvi, kar bo povečalo intenziteto užitka.

Hladno. Preden mu privoščite oralno razvajanje, v usta položite kocko ledu ali zamrznjeno sadje. Hlad v vaših ustih bo v kombinaciji z vašim toplim jezikom pričaral zanimivo nasprotje in s tem nepozabno dogodivščino. 

Pritisk, ki ga ima rad

Nežno. Počasi položite konico jezika na koren njegovega penisa in s komaj zaznavnim stikom polzite proti vrhu in nazaj. Ter tako znova in znova.

Vakuum. Vzemite njegovo orodje v usta in z njimi ustvarite vakuum. Še en občutek, za katerega vam bo na moč hvaležen.

Malce manj nežno. Tik ob korenu penisa ga s prsti masirajte s krožnimi gibi in opazujte njegovo reakcijo. Ne bo vas razočarala.

Teksture, ki jih obožuje

Mehko. Nadenite si rokavice iz kašmirja ali angora volne ter z njimi masirajte njegov penis po celi dolžini.

Ovito. Z bombažnim trakom (vzamete lahko kravato) ovijte njegov penis. Izpustite le glavico. To ližite in sesajte, ko pa bo resnično vzburjen, ovoj snemite in mu nudite popolno oralno akcijo.

Skrito. Ko je še v spodnjem perilu, se z vibratorjem sprehajajte po njegovi moškosti. 

Morda pa smo vam postregli z idejami za vikend razvajanja…

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)