Kaj je bolj seksi od seksa

Tri stvari, ki po intimnosti in sporočilnosti prekašajo sam seks.

26.4.2015 ob 1:00

shutterstock_122439952.jpg

Obstaja kaj, kar je bolj seksi od seksa samega? Poglejte tri stvari, zaradi katerih lahko na vprašanje odgovorimo z mogočnim da.

Masaža stopal

Vsaka masaža lahko prebudi spolno energijo. Toda dobra masaža stopal sodi v prav posebno kategorijo. Drži namreč, da ta del telesa ne sodi med najzapeljivejše. In kadar imajo morda vaša celo kurja očesa in po celotnem dnevu v petkah res ne dišijo najlepše, on pa jih z veseljem vzame v roke in zmasira, je to nedvomno izjemno seksi in intimno početje.

Cvetje kar tako

Zgovoren dokaz ljubezni, pozornosti in spoštovanja. S šopkom doma boste nedvomno osvojili točke, a če ga boste kar tako poslali k njej v pisarno, boste v ljubezenskem tekmovanju zagotovo osvojili glavno nagrado.

Držanje za roko

Majhni, drobni, bežni dotiki velikokrat povedo več kot veliki konkretni prijemi. Ob pogledu na par, ki se z roko v roki sprehaja po cesti ali sedi v restavraciji, se v vsaki opazovalki prebudi vprašanje, zakaj se roke njenega spremljevalca skrivajo v žepu. Tudi umik las z oči, naključen dotik roke ali lica so geste, ki nakazujejo sproščenost in bližino, zato so neizmerno seksi.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)