Tri njegove seksi pomanjkljivosti

Ležeren in sproščen videz je tisti, ki ženske očara.

2.5.2016 ob 11:00

moski2.jpg

Težko bi z besedami opisali moški šarm. Veliko pa k njemu prida seksapil, h kateremu pripomorejo malenkosti. Te še zdaleč niso le izklesane mišice, do potankosti urejena pričeska in beli zobje. Med tistimi dejavniki, ki se jim ženske le težko uprejo, so tudi stvari, ki bi jim lahko rekli napake. Poglejte si troje takšnih.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Malce trebuščka. Kar dve tretjini od 500 žensk, ki so sodelovale v britanski anketi o neustavljivi privlačnosti, sta zatrdili, da opevani radiatorčki na njegovem trebuhu še zdaleč nimajo tolikšne moči, kot jim jo mnogi pripisujejo. Tako je večina povedala, da se jim veliko bolj privlačen zdi moški z naravnim, malce zaobljenim trebuščkom, kot nekdo z izklesanimi mišicam, ki je obseden s svojim videzom, dvigovanjem uteži in proteinskimi praški. Zmernost je torej tista, ki očara.

Malce brade. Nekaj dni stara brada se zdi ženskam izjemno privlačna. Ne gre zgolj za brado, temveč za uporniški in ležerni videz, ki izžareva zvrhano mero seksapila.

Sive nitke. Rezultati iste ankete so potrdili tudi, da ženske sive lase pri moških doživljajo kot izjemno privlačne. In čeprav jih vse več moških z barvanjem prekriva, bi one raje izbrale nekoga z naravno barvo, pa čeprav ta razkriva sive lase.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)