Takšnim moškim se izogibajte v širokem loku

Če opazite, da vaša nova simpatija sodi v katero od naslednjih skupin, z njo ne bo lahko.

10.9.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Včasih je čustva bolje potisniti malce ob stran in poslušati razum. Tudi ali zlasti, ko gre za ljubezen. Kajti čeprav ga še tako ljubite in nanj gledate skozi rožnata očala, vam tedaj, ko jih boste sneli, ne bo prijetno ... Če seveda vaš dragi spada v katero od naslednjih treh skupin moških, ki se jim velja v širokem loku izogibati.

Preveč zagret za kariero

Tudi kadar ni v službi, o njej razmišlja in sanja, kako bi lahko še povečal svoj zaslužek ter zlezel po karierni lestvici. Vi sicer menite, da se bo to po tem, ko mu bo uspelo, spremenilo. A se motite, kajti vedno bo služba pri njem na prvem mestu. In tako kot trenutno to niste vi, tedaj ko bosta morda osnovala družino, tudi ta ne bo.

Ni prebolel bivše

Najbrž jo nekoč bo, a trenutno je še vedno obseden z njo. Kako se to kaže? Morda o njej govori lepo, vas z njo primerja ali jo kritizira. Kakor koli, vi ste zanj le tolažba, ne pa prava ljubezen. Čas je torej, da si sami poiščete drugo.

Ne želi se vezati

To vam je celo povedal, vi pa menite, da se bo spremenil in bosta nekoč srečna drug ob drugemu. Prenehajte sanjati. Moški, ki se niso pripravljeni vezati, ne iščejo resnega razmerja, pač pa zgolj zabavo, vi pa nedvomno zaslužite boljšega.

Morda vas zanima tudi: Urška Žigart: Ne kličite me Pogačarjeva Urška, prosim (ne še) 

Preberite še: Ste tudi vi vse do danes napačno hranili ingver?

Priporočamo tudi: Tina Markun: Metoda pospravljanja po Marie Kondo deluje in vzdrži


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)