Malenkosti, ki osvajajo moške

So triki in prijemi, ki vam bodo pri osvajanju moškega spola v veliko pomoč.

21.11.2015 ob 1:30

shutterstock_277170644.jpg

Tisto, kar moške pri nežnejšemu spolu najbolj prepriča, je pravzaprav povsem preprosto. Tu je nekaj namigov. Upoštevajte jih in uspeh bo pri osvajanju in zapeljevanju ugledanega gospoda zagotovljen.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Visoke pete. Ne le ženske, ki se jim res ne morejo upreti, tudi moški dobesedno padajo nanje. Ob pogledu na visoke pete, ki vašo hojo naredijo zapeljivo, vaše noge daljše in boke nežno zibajoče, se v trenutku prebudi njihova najbolj skrita domišljija.

Rdeča obleka naj bi jih povsem razorožila.

Gola ramena in ključne kosti. Tudi učinek golih ramen in razkrite ključne kosti ima na moške izjemen vpliv. Glamurozne obleke ali preproste majice, v katerih so vidna ramena, moški prav zato tako radi vidijo na ženskah. Odlične so malce prevelike majice, izpod katerih kuka zgolj ena rama. Le težko odvrnejo oči od nje in ob tem sanjarijo o skriti polovici telesa.

Barva oblačila. Ne pravijo zaman, da obleka naredi človeka. In čeprav se moški morda na modo ne spoznajo, vedo, kaj jim je na ženskah všeč: največ dvobarvna obleka. Z rdečo ali malo črno oblekico ne boste zgrešili.

Gube na oblačilu. Na videz povsem nepomembna gesta, ki pa ima na moške velik vpliv. Ko se spoznata in prvič rokujeta, na svoji obleki ali bluzi popravite manjšo, četudi namišljeno gubico. Drobna gesta, ki jo bo zagotovo opazil in s katero boste še okrepili njegovo zanimanje.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)