Zato ženske padajo na poročene moške

Najbolj privlačne moške lastnosti ženske velikokrat vidijo pri že oddanih.

2.5.2018 ob 4:50

zenska_moski_ljubezen_par_objem_micna.jpg

Da bi moški bili v ženskih očeh privlačni, ni dovolj le lepota, imeti morajo še prave lastnosti. Strokovnjaki menijo, da jih nežnejši spol najpogosteje prepozna v tistih, ki so že oddani, natančneje poročeni. In prav zaradi njih, kot pravimo, padajo nanje. Katere pa so tiste usodne vrline?

Pripravljenost na resno zvezo. Samske ženske, ki iščejo resno zvezo, imajo za seboj številne neuspele poskuse iskanja partnerja, ki bi si želel splesti trajno gnezdo in ne zgolj uživati v kratki avanturi. Prav zato so zanje moški, ki so se bili že pripravljeni vezati ter ustaliti, na moč privlačni.

Znajo sprejeti odgovornost. Čeprav se v teoriji vsak zaveda, da zakon prinaša se seboj tudi odgovornost, poročenim moškim na tem področju v prid govori še praksa. Odgovornost ter skrb za družino pa je v ženskih očeh še ena lastnost, ki jo iščejo pri svojem potencialnem partnerju. 

Ne skrivajo čustev. V iskanju tistega pravega se ženske še kako dobro zavedajo, da je težko najti nekoga, ki iskreno razkriva svoje načrte, želje, čustva in namere. Poročeni pa so svoje občutke in cilje z izbiro partnerke že pokazali ter se skupaj z njo trudijo, da bi jih uresničili.

In prav to je še en dejavnik, zaradi katerega samske ženske zamika prepovedan sad. Ta pa, če seveda res premore vse prej naštete lastnosti, ostane neomajen.

PREBERITE ŠE // STAROST, KO SI ŽENSKE LAHKO OBETAJO NAJBOLJŠI SEKS ali pa KAJ VSE VPLIVA NA ŽENSKI LIBIDO IN ORGAZME

Avtorica: M. F.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)