Tri čarobne ljubezenske izjave, ki ga bodo neizmerno osrečile

Obstajajo besede, ob katerih vam bo za vselej podaril srce.

5.2.2019 ob 5:34

par_ljubezen_poljub_narava_micna.jpg

Vsi vemo, da moški ne razkrivajo radi svojih čustev. Čeprav obstajajo besede, ki bi jih vsak od svoje izvoljenke rad čim večkrat slišal, tega še tak junak ne bo povedal na glas. Zato Your Tango vsem pripadnicam nežnejšega spola polaga na srce: kar najpogosteje povejte svojemu dragemu sledeče. Pa naj bo na začetku zveze ali v že ustaljenem razmerju. In vaš bo za vedno. Kajti to so izjave s čarobnim učinkom, ob katerih se bo znova in znova še bolj zaljubil.

1 Spoštujem te

Morda je ni pomembnejše besede kot je tista, ki izraža spoštovanje. Ko svojemu dragemu poveste, da ga spoštujete, mu sporočate, da ga sprejemate, da spoštujete njegov odnos s prijatelji, družino, njegovo delo in karierno pot, da odobravate stvari, ki jih ima rad.

S tem, ko mu izrazite spoštovanje on ve, kako pomembno vlogo igra v vašem življenju. Vaše spoštovanje v njemu zbudi željo po še intenzivnejši povezavi z vami. Brez dvoma so besede spoštujem te tiste, ki bi jih rad pogosto slišal.


2 Cenim te

Besede, ki vedno znova pobožajo njegovo dušo in srce. Naj se zdi izjava še tako preprosta, ima neizmerno moč ter prav takšen učinek. Z njo mu sporočate, da se zavedate njegove vrednosti, da ga ne jemljete kot samo po sebi umevnega in da opazite vse, kar počne zase, za vas in za vajin odnos.

Zato se bo ob njej počutil ljubljenega in bo nedvomno poskrbel, da se boste tako ob njem počutili tudi vi.


3 Sprejemam te

V moškem svetu je ta beseda neprecenljiva. On želi slišati, da je za vas najboljši in da ga ne bi spreminjali ta nobeno ceno, kajti všeč vam je takšen, kot je.

Morda je to lažje, kot povedati, pokazati: sprejemanje pomeni, da ne kritizirate njegovih lastnosti, obnašanja in dejanj.

Moški se svojih napak dobro zavedajo in kadar vidijo, da jih partnerka ne obeša na veliki zvon, so se pripravljeni potruditi ter jih odpraviti sami.

Prav tako sprejemanje pomeni, da vedno na prvo mesto postavljate njegove dobre lastnosti. 
Kajti roko na srce, vsi imamo napake, nihče ni popoln in sprejemanje človeka z lepimi ter manj lepimi lastnostmi je tisto, ki zagotavlja trdno in močno ljubezen.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Če zvečer počneta to, ogrožata vajino razmerje ali pa 30 idej, kaj vse početi z golim moškim

Priporoačmo tudi: 10 navad parov, ki so v srečnih razmerjih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)