To so težave in dileme lastnic vibratorjev

Ne gre zgolj za moč tresljajev.

3.9.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Spolne igračke že dolgo niso nobena novost in ne tabu tema. V postelji so dobrodošle, pa če se z njimi razvajate sami ali v dvoje. Med najpriljubljenejšimi so vibratorji, za katere spolni terapevti menijo, da bi moral biti vsaj en v predalu vsake pripadnice nežnejšega spola. Če ga sami še nimate, je skrajni čas, da se podate po nakupu. Čeprav se boste, kot njegova lastnica, soočili z nekaterimi z njimi povezanimi zadregami in dejstvi, ki jih tiste, ki ga imajo, že dobro poznajo.

Nakup ni ravno prijeten

Vseeno je, ali si ga boste priskrbeli v kateri od erotičnih trgovin, ali boste novo pridobitev naročili prek spleta, nakup spolne igračke je vsaj prvič malce zastrašujoč in velik vir zadrege. "Me bodo v trgovini obsojali? ""Bo poštar po naslovu pošiljatelja ugotovil, kaj je dostavil na moj naslov?" "Je res vreden svojega denarja?"  Kakorkoli si ga boste priskrbeli, brez rdečice na obrazu ne bo šlo.

Upali boste, da je res vodoodporen

Razvajanje v polni kadi vode je popolno le, če je igračka res odporna na vodo. Spočetka vas bo skrbelo, ali napis na embalaži morda ne zavaja.

Kje je, ko se na vratih pojavijo prijatelji?

Je varno skrit v predalu ali je ostal na nočni omarici, morda v kopalnici ali celo v dnevni sobi? Dokler se ne boste povsem prepričali, da ste ga pospravili, boste vedno malce na trnih in se spraševali, kje je ostal dokaz vašega nedavnega orgazma.

V ključnem trenutku lahko odpove

Bližate se velikemu O-ju, tik pred njim ste, ko zadeva preneha delovati. Razlog? Prazne baterije. Kaj storiti? Uporabite roke in nadaljujte. Ter do naslednjič zamenjajte vir energije.

Lahko bo zabavnejši od fanta, s katerim ste nazadnje preživeli noč

On vas preprosto ne razume tako, kot vas vaš nemi prijatelj. Morda se boste spraševali, če zaradi pogoste zabave z njim niste več tako občutljivi na dražljaje človeških rok in drugega orodja, a na koncu se boste vendarle potolažili z mislijo, da vaš ljubimec pač v postelji ni (dovolj) dober.

Nastavitev ni vedno prava

Rahlo tresenje, močnejša stimulacija, draženje, ki spominja že na potres? On pač ne more vedeti, kaj vam trenutno prija in se vam prilagajati. Za prave tresljaje boste morali poskrbeti sami, čeprav bo to pomenilo, da boste nekje na sredini zabave iskali gumb za nastavitev njegovih vibraciji. Bodite veseli, da imate na voljo več možnosti.

Če bo opešal, boste iskali nekaj, s čimer bi ga nadomestili

In to takoj. Ta trenutek. Takrat boste dobivali nore ideje. "Električna zobna ščetka tudi proizvaja tresljaje…"

Že samo ob pogledu nanj boste vzburjeni

Da ne govorimo o občutkih tedaj, ko ga boste čistili. O ničemer drugemu, kot o užitkih, ki jih prinaša, ne boste razmišljali. Zasluge za to gredo dobremu staremu pogojnemu refleksu.

Vaš dragi bo lahko zbežal, če boste predlagali, da bi ga uporabljali med seksom

Zato mu lepo razložite, da ni njegova konkurenca, temveč da je v vaši postelji dovolj prostora (in dela) za oba.

Spraševali se boste, kako glasen je

Morda bi se z njim radi pozabavali v kopalnici, ko je na obisku vaš brat ali bi ga vzeli seboj na počitnice k staršem. In tedaj vas bo vedno mučila misel: "Ga lahko slišijo?" Seveda vas to ne bo odvrnilo od tega, da ga ne bi uporabili.

Nekoč boste potrebovali novega

Po nočeh užitka in norih dogodivščin bo prišel trenutek, ko vam ne bo več pričaral orgazma. Ali bo pogosta uporaba na njem pustila nepopravljive sledi. Tedaj bo čas za novega. A nikoli ne boste pozabili vseh zabavnih spominov, ki vam jih je pričaral tisti, ki se je žalostno izpel.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)