Res preprosti načini za boljšo spolnost

Ne velike poteze, dovolj so drobne malenkosti.

15.5.2016 ob 7:00

seksi.jpg

Nasvetov za boljše spolno življenje v resnici ni nikoli preveč. In čeprav ste z njimi dobro seznanjeni ter z njihovo pomočjo skušate sebi in dragemu zagotoviti kar najboljšo intimno izkušnjo, morda pozabljate na tiste, najpreprostejše, najdostopnejše in hkrati najučinkovitejše. Poglejte si jih, ter na najlažji način pričarajte pravo vročico. Delujejo namreč pri 90 odstotkih ljudi.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Ženske in nogavice

Ženskam se med seksom priporoča nošenje nogavic. Topla stopala namreč blagodejno vplivajo na del možganov, ki je zaslužen za anksioznost in strah, tako pripomorejo k popolni sprostitvi, ter s tem omogočajo lažje doseganje orgazma.

Voda

Drugi, prav tako preprost in hkrati učinkovit nasvet se glasi: pijte dovolj tekočine. Dehidracija je pogubna za moško in za žensko spolno slo, pri slednjih pa onemogoča še optimalno navlaženje intimnega področja ter tako krati užitke med odnosom. Zato vedno, zlasti pa pred seksom, poskrbite za dobro navlaženost telesa.

Najboljša spolna igračka…

…je vzglavnik. Namestite si ga pod spodnji del hrbta in zadnjico, tako boste spremenili kot penetracije in dragemu hkrati omogočili stimulacijo vašega klitorisa, vrhunec pa bo kot na dlani.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)