6 intimnih stvari, ki vaju bodo še bolj zbližale kot seks

Takole ji lahko najbolj nazorno pokažete, da vam je mar.

3.5.2018 ob 4:50

ljubezen.jpg

Ob besedici intimnost večina najprej pomisli na seks. A vendar ni vse v telesni ljubezni. Intimnost pomeni tako psihično kot fizično povezanost ter temelji na poznavanju bližnje osebe. Tokrat gre nasvet moškim: s sledečimi šestimi dejanji boste svoji dragi več kot nazorno izkazali svoje intimne občutke, ki jih gojite do nje.

1 Povejte ji, da je lepa. Moški svojo ljubezen redko izražajo z besedami, a vsaka rada sliši pohvalo na svoj račun. Prav zato se ne zadržujte, pač pa ji odkrito povejte, da je lepa, privlačna in preprosto čudovita.

2 Napišite ji ljubezensko sporočilo. Ne le kaj, šteje tudi, kako ji nekaj poveste. Nedvomno ji boste polepšali dan, če ji boste svoje občutke zlili v kakšno lepo sporočilo, ki ji ga lahko pošljete na mejl ali v sms. Ni potrebno, da ste mojster besed, da bi pisanje izpadlo dobro, potrudite se po najboljših močeh. 

3 Pojdita skupaj na počitnice. Med dopusti ali počitnicami si vzemita teden dni in skupaj odpotujta. Predlog naj bo stvar dogovora, načrtovanje pa vaša naloga. Ona naj se na potovanju z vami zgolj sprosti ter uživa v novih doživetjih in v vaši družbi.

4 Skrbite zanjo, ko je bolna. Ko vaša boljša polovica zboli, je izjemno krhka. Tedaj vas potrebuje ob sebi. Vaša skrb in pozornost ji bo v takšnih trenutkih ogromno pomenila.

5 Ležite ob njej. Brez seksa. Samo tako, da čutita prisotnost telesi drug drugega in se razvajata. Takšne nežnosti povedo veliko več, kot si mislite.  

6 Bodita skupaj. In ne počnita ničesar. Sedita drug ob drugemu, uživajta v trenutku in bližini. Dejanje, ki izraža visoko stopnjo intimnosti saj tako njej kot vam sporoča, da za popolno sprostitev in uživanje ne potrebujeta ničesar več, kot zgolj drug drugega.

PREBERI ŠE // TEGA OD NEKOGA, KI TE LJUBI, NE BOŠ SLIŠALA

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)