Za pravo ljubezen se bo temu odpovedal

S tem, ko bo pozabil na nekatere navade in vzorce obnašanja ne bo prav nič izgubil, pač pa bo le veliko pridobil.

22.9.2015 ob 12:00

moski_shutterstock_213159280.jpg

Resen, stabilen in zrel moški bo svoji izvoljenki nudil ljubezen, spoštovanje in podporo.

Že slediš Mični na Facebooku?

Prav tako pa se bo nekaterim stvarem zanjo odpovedal. Seveda s tem ne bo prav ničesar izgubil. Nasprotno, veliko bo pridobil. Čemu se bo torej zaradi prave dame odpovedal?

Svojemu egu

Kar ne pomeni, da se bo spremenil v copato in bo slepo sledil ukazom svoje drage. Pomeni pa, da bo dozorel in spoznal, da ni popoln in da se mora v življenju še veliko naučiti.

Potrebi vedno imeti prav

Razprave in prepiri v razmerju niso nič neobičajnega. V takšnih situacijah pa morajo biti pari fleksibilni in znati poiskati kompromis. Če ena (ali druga) polovica trmasto vztraja pri svojem, to lahko v odnosu prinaša resne težave.

Nezrelost

Neizmerna romantika ter nerealna pričakovanja v razmerju, izogibanje obveznostim in nepremišljenost … vse to so lastnosti, ki v resni zvezi nimajo česa iskati. V zrelem odnosu so ključna realna pričakovanja, zrelost, sprejemanje odgovornosti ter drug drugega, zlasti pa sodelovanje v smeri boljšega odnosa in skupnega življenja.

Kratkoročnemu razmišljanju

Res je težko načrtovati na dolgi rok. Nikoli se namreč ne ve, kako se bo jutri obrnilo življenje. A vendarle gre v resni zvezi pričakovati, da nihče ne bo živel zgolj za trenutek in da bo razmišljal tudi tako o bližnji kot o daljni prihodnost.

Slabim navadam

Morda kadi, preveč pije, po nepotrebnem zapravlja denar ali vsako noč ponočuje. Prava ženska bo moškega ljubila ne glede na vse, a vendar ne bo spustila kriterijev ter razmišljala o razmerju z nekom ki je neodgovoren, nestabilen ter zavestno uničuje svoje zdravje. Na njem bo torej, da to spremeni ali ostane brez velike ljubezni.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)