Slovenec Luka Mulec postal član Versace družine

Že slovenski agenti so vedeli, da bo postal maneken za modno hišo Versace.

18.1.2016 ob 9:50

Versacebg.jpg

Vajeni smo, da slovenske manekenke in manekeni žanjejo uspehe na tednih mode v tujini in za zadnjega je poskrbel postavni Luka Mulec, ki je v soboto sodeloval na modni reviji kultne italijanske modne hiše Versace. "Še vedno ne morem verjeti, da sem del te neverjetne zgodbe. Versace velja za eno najbolj vplivnih znamk na svetu, pravo multinacionalko in temu primeren je bil tudi kasting. Vse bi lahko opisal le s superlativi, od zavidanja vredne profesionalnosti, do sproščenega vzdušja in občutka domačnosti," nam je povedal maneken. "Verjeli ali ne, ko te izberejo za ekskluziven model, postaneš del njihove ogromne družine," je še dodal.


Konkurenca na avdiciji za revijo je bila, po njegovih besedah, izjemna. "A na moje veliko presenečenje sem že drugi dan zaključnega izbora izvedel, da sem potrjen."


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Luka Mulec se je z manekenstvom začel ukvarjati šele pred kratkim in že ob prvem sestanku na agenciji Immortal Models mu je agent Tomaž Mihelič dejal, da bo njihov model za Versace. "Takrat se mi niti sanjalo ni, kaj dejansko je s tem mislil, a sem celotni svoji ekipi hvaležen, da so v meni videli prav to. Drži namreč, da pri tej znamki iščejo natanko določen tip moškega, z izrazitimi potezami obraza, močnim videzom, odločno hojo in tistim nekaj, kar je zelo težko opisati z besedami, nekakšen faktor X," pravi Luka. In več kot očitno se njegovi agenti niso zmotili.

Kako je bilo v zaodrju revije, kaj je Donatella Versace povedala Luki in kaj takšen uspeh pomeni za njegovo kariero, si lahko preberete v sredini izdaji Slovenskih novic, katerim je priložena priloga Bulvar.

Avtorica: Da. M.

Foto: Imaxtree, osebni arhiv


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)