Slovenski maneken posnel oglas z Adriano Lima

Marko Degenek je postal eden srečnežev, ki je lahko delal s supermanekenko Adriano Lima.

12.6.2015 ob 7:30

Marko_David_Paige.jpg

Ravno na dan, ko je zaživela Mična, smo na naših straneh objavili intervju s slovenskim manekenom Markom Degenkom. Odtlej so minili štirje meseci in Marko je v tem času prišel precej daleč.

Eden njegovih največjih uspehov v zadnjem času pa je vsekakor ta, da je posnel oglas za znano depilacijsko kremo, katere zvezda je svetovno znana manekenka Adriana Lima. Preden tudi sam postane velika zvezda, smo Marka spet prosili za mini intervju o tem nepozabnem sodelovanju.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

11124263_10205961762335800_744362237_n.jpg

Kako je prišlo do sodelovanja z Adriano?
Pot do sodelovanja je vodila preko povsem običajnega kastinga za televizijsko reklamo na eni izmed produkcijskih hiš. Kasting je vseboval predstavitev, fotografiranje in posnetek igranja vloge, ki so jo kasneje od mene zahtevali na setu. Takrat si ni nihče od manekenov niti v sanjah predstavljal, da bi ta kasting lahko vodil do srečanja z Adriano Lima.

Si jo imel tudi priložnost osebno spoznati?
Sem, a zelo na kratko. Vsega skupaj sva spregovorila le nekaj besed. Napotke pa sem dobival le od režiserja in ekipe.

11538016_10205961762135795_1072330340_o.jpg

Kako je bilo delati z eno od najboljših manekenk na svetu?
Tega dne se bom spominjal še dolgo. Lahko rečem, da je bilo vse popolno in na svojem mestu: vreme, lokacija snemanja, snemalna ekipa s švedskim režiserjem Andersom Hallbergom na čelu in na koncu še Adriana. Skratka, že vso to dogajanje, na tako visokem nivoju, je bilo zame nekaj novega in nepozabnega. Vsekakor je to zame veliko priznanje in spodbuda. Biti izbran med vsemi manekeni v Istanbulu in sedeti ob boku Adriane Lime, je vseeno nekaj, kar se ti ne zgodi prav vsak dan.

Si bil kaj živčen na snemanju z njo?
Živčnost je seveda bila prisotna, vse tiste luči, kamere in evforija, naredijo svoje, vendar vse skupaj na koncu le ni bilo pretežko.Koliko časa je trajalo snemanje in kako si se pripravljal nanj?
Zaradi njene rutine je vse potekalo bliskovito hitro in brez zapletov. Tako smo se na setu lokacije, kjer sem bil prisoten, zadržali le tri ure. Potrebno pa je poudariti, da se v turški reklami za depilacijske kreme Veet vse in izključno vrti okoli nje, jaz sem odigral le stransko vlogo, na katero pa sem vseeno zelo ponosen. Na snemanje se nisem prav posebej pripravljal, zanj sem izvedel pozno zvečer, dan pred snemanjem, noč pa je bila kratka, tako da niti ni bilo časa. Najprej pa sem poskrebel za polno baterijo mobitela, da ne zataji, v kolikor bi bila priložnost za "selfie" z njo (smeh). No, naposled mi ga ni uspelo narediti, saj je prehitro odvihrala s seta na konferenco, medtem ko smo mi še delali bližnje posnetke.

Kakšna se ti je zdela, ko si jo videl v živo? Je takšna, kot smo je vajeni z modnih brvi?
Vsekakor je zelo lepa, vendar pa na kastingih lahko srečaš podobno lepa dekleta. Kar jo loči od ostalih in dela unikatno, je po mojem mnenju njena energija, karizma in njen poznan pogled. Tisti dan je bil prostor poln tega.

Avtorica: Branka Grbin

Foto: Osebni arhiv, David Paige


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)