3 razlogi, zakaj zaradi ljubice nikoli ne bo zapustil soproge

Večina ljubic živi v zmotnem prepričanju, da bo njihov dragi nekoč zapustil ženo, a on ima dobre razloge za to, da tega stori.

13.4.2019 ob 3:52

moski_telefon_ljubica_seksi_zenska_micna.jpg

Torej, zapletli ste se s poročenim ali z nekom, ki je v dolgi zvezi. Postali ste ljubica. Nekdo, ki verjame obljubam, da bo nekoč prekinil trajno zvezo in postal samo ter čisto vas.

A ne še takoj, ker so posredi otroci, ker mora razmisliti, kako poskrbeti za premoženje, ker mora partnerko počasi soočiti s svojo namero ...

Vi upate in potrpežljivo čakate. Že dolgo. In verjemite, še dolgo boste, če ne boste sami storili odločilnega koraka ter zvezo končali. Kajti on v resnici nikoli ne bo samo vaš.

Ima namreč vsaj tri dobre razloge, da se vsak večer vrača domov. K nekomu, s katerim sta že dolgo par. Če se sprašujete, kateri so ti, ima odgovore za vas Your Tango.


Vse kar potrebuje, že ima

Zakaj bi si torej zapletal življenje? Ima nekoga, ki mu je predan, skrbi za njegovo ugodje in udobje, ima otroke, s katerimi se, ko se vrne domov igra, ima varen dom in zavetje ter ima dober seks, razburljivo razmerje in vročo ljubimko, ki mu je vedno na voljo. Zanj torej idealna situacija.

Ima dve ženski, ki sta zanj pripravljeni storiti vse. V resnici bi bil nor, če bi se temu v prid ene odpovedal.


Ločitev ali razhod sta boleča

Zadeve praviloma niso preproste. Ločitev ali konec dolgoletnega razmerja sta vse prej, kot prijetna. V sam proces nista vpeti le dve osebi, temveč veliko več ljudi: otroci, družina, prijatelji.

Ločitev tudi stane in za seboj potegne nemalo neprijetnih sprememb, s katerimi se zgolj zato, da bi svoji ljubici dal drugačen status, on zagotovo ni pripravljen soočati. Njegovo življenje je trenutno zelo lepo. Zakaj to uničiti z nečim tako neprijetnim, kot sta ločitev ali razhod.


Če bi jo hotel zapustiti, bi jo že

Na vse pretege vam zatrjuje, da ste zanj edina, da je njegovo srce samo vaše, da je v zakonu nesrečen, ujet in da ga bo nedvomno končal, dejstvo pa je samo eno: če bi jo nameraval zapustiti, bi jo že. Če bi vas ljubil tako, kot vi ljubite njega, ne bi čakal in pomišljal. Tako preprosto je to.

In sedaj, ko veste, kakšna prihodnost se vam z njim obeta, najbrž veste tudi, kaj vam je storiti. Vam v prid. Skrajni čas je, da začnete gledati nase in na svojo korist. Tako, kot je to počel on. Vsa ta leta, ko ste upali, da bo vendarle pristopil povsem na vašo stran.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Verjamete, da trpi tudi tisti, ki vara? ali pa To je razlog, zakaj ženske tako privlačijo 'poredni' fantje

Priporočamo tudi: V Ljubljani zdaj lahko prespite v spalni kapsuli (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)