Devet fantov o tem, kako so med varanjem ujeli svoja dekleta

In kako so se na to odzvali.

23.1.2018 ob 12:55

varanje_micna.jpg

Dejstvo je, da ženske varajo prav v tolikšni meri, kot moški. Prav tako je dejstvo, da tudi fante boli, kadar jim dekleta nataknejo rogove. Devet jih je za Cosmopolitan razkrilo, kako so svoje drage zasačili pri nečednem dejanju.

Upravičen sum

"Zdelo se mi je, da se nekaj dogaja za mojim hrbtom, saj je moje tedanje dekle nenadoma začelo dolgo ostajati v službi, prav tako se je vse pogosteje dobivala s prijateljicami. Seveda sem jo povprašal, ali ima morda drugega, a je to odločno zanikala. Že takoj bi moral zaupati svojemu občutku, saj je, ko sem tretjič načel to temo, končno vse priznala. Samo odšel sem in se nikoli obrnil. Mislim, da si ni zaslužila možnosti za pojasnilo. Kajti ne samo, da mi ni bila zvesta, prav tako se mi je večkrat zlagala. Zakaj bi se še ukvarjal z njo?" Adam, 28 let.

Napačen naslovnik

"Poslala mi je spročilo, da ne more k meni, ker se ne počuti dobro. Približno pol ure po tistem je od nje priletelo še eno in sicer, da prihaja in da komaj čaka, da se vidiva. To pa ni bilo namenjeno meni, poslala mi ga je pomotoma. Poklical sem jo in vprašal, kaj se dogaja. Ona se je opravičevala, da je bila bolna, kmalu se je počutila bolje in ko je že hotela k meni, je znova bruhala. Nisem se odpravil do nje in preveril, ali res leži v postelji, saj se mi je to zdelo pod častjo. Kasneje sem prebrskal njen telefon in našel dovolj obremenjujočih dokazov, da sem lahko brez slabe vesti končal zvezo." Charles, 29 let.

Opažena

"Od skupnega prijatelja sem izvedel, da se je z nekom sestajala za mojim hrbtom. Ko sem se z njo soočil, je zanikala, a prijatelj ni imel razloga, da bi mi lagal. Kmalu potem, ko sva se razšla, sta z moškim, s katerim se je skrivaj dobivala, postala par. Prepričan sem, da sem  ravnal pravilno." Rob, 27 let.

Spoznanje na zabavi

"Nekaj mesecev sva bila par, ko sva skupaj šla na zabavo. Tam sva se ločila in čas preživljala vsak s svojo družbo, ko pa sem šel iskat pijačo, sem jo opazil, kako se je z drugim mečkala na kavču. Nič nisem rekel, prav tako nikoli več nisem spregovoril z njo. Več stvari me je opozarjalo, da ni vse tako, kot bi moralo biti, to je bila samo pika na i." Devin, 26 let.

Izpeta ljubezen

"Začela se je družiti s skupino prijateljev, ki jih nisem dobro poznal in, povedano po resnici, niso mi bili všeč. Skupaj sva bila od srednje šole in del mene je vedel, da se najina zveza počasi bliža koncu. Tudi sam sem se začel spogledovati z drugimi. Nekako mi je prišlo na uho, da me vara z nekom iz njene nove družbe in to mi je tudi priznala, zato sva se brez pomisleka razšla." Russell, 30 let.

PREBERITE še // 11 znakov, da tvoj dragi spi z drugo

Iskanje zaposlitve

"Po zaključku fakultete sva se s sedaj že bivšo preselila skupaj. Sam sem hitro našel službo, pri njej je trajalo malo dlje in tako sem preživljal oba. To je med nama vneslo napetost. Trudil sem se, da bi ji pomagal in jo v času iskanja zaposlitve podpiral, sama pa je bila vedno prepričana, da jo zaničujem. Kakorkoli, nekoč sem med službo prišel domov in jo našel v postelji s svojim nekdanjim sošolcem. Nastopil je tisti nenavaden trenutek. Takoj, ko sem odprl vrata stanovanja sem slišal, kaj se dogaja in nisem bil prepričan, da želim naprej. Nekaj trenutkov sem se spraševal, če bi res rad vse videl, potem pa le vstopil v spalnico. Njeno presenečenje je bilo seveda več kot očitno. Razšla vsa se, je pa pred kratkim predlagala, da bi znova postala par. A vendar imam povsem jasna pravila glede varanja. Prav tako si ne morem predstavljati, da bi živel ob nekom, ki bi se na težave v razmerju odzval na takšen način." Will, 27 let.

Na dveh stolčkih

"Sestajal sem se z dekletom, ki sem ga spoznal preko najinih skupnih prijateljev. Ona se je pravkar razšla z nekom iz iste družbe. Vse je potekalo v redu. Tudi njen bivši s tem, da sva midva par, ni imel težav. Po približno treh mesecih pa sem od njegovega najboljšega prijatelja (ki je bil tudi moj prijatelj) izvedel, da sta se s tedaj mojim dekletom dobivala, čeprav naj bi se uradno razšla. Soočil sem se z njo in končal zadeve. Sploh mi ni bilo jasno, kaj za vraga sta mislila? Če se nekdo razide in nato še sestaja, naj bo. A zakaj skočiti v novo zvezo in v njej lagati?" Sam, 28 let.

Prijateljica kot krinka

"Moja bivša se je vedno dopisovala s sodelavko Jen. Včasih ob res nemogočih urah, ponoči, tedaj, ko sva bila na počitnicah in podobno. Vendar me ni skrbelo, to je bila pač Jen, ki je imela trenutno v življenju burno obdobje. Enkrat, ko sva bila na zmenku, jo je Jen celo klicala in ona se je seveda oglasila. Nekega večera sva ležala v postelji, ona je že spala, ko se je znova oglasil njen telefon. Pogledal sem in videl, da ji je pisala Jen, sporočilo pa se je glasilo nekako takole: tako si želim seksati s tabo. Izkazalo se je, da je bil Jen moški, shranjen med stike pod ženskim imenom. Pogledal sem še druga sporočila in jasno mi je bilo, koliko je ura. Zbudil sem jo in vprašal, kaj se dogaja, ona je vse skušala prikriti, čeprav je bilo več kot očitno, kaj se plete za mojim hrbtom. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da je bilo med nama konec." Brandon, 28 let.

Visoka odškodnina

"Kmalu, ko sva se začela sestajati, me je prevarala, kar je med nama izzvalo velik spor.  Zatrjevala mi je, da je storila neumno napako in da me ljubi, jaz sem ji koncu vse oprostil. Nekaj mesecev kasneje sva bila zmenjena v restavraciji. Čakal sem jo za mizo, od katere sem videl na ulico in opazil, da jo je pripeljal moški. Takoj sem vedel, da me ima za norca. Kar sem storil kasneje, najbrž ni najbolj zrela reakcija, a tedaj mi res ni bilo mar. Razjezilo me je, da jo je na zmenek z menoj pripeljal človek, s katerim me je prvič prevarala in da je bila z njim, preden se je sestala z mano. Igral sem, kot da je vse v najlepšem redu, čeprav je bilo težko. Naročil sem celo vrsto zelo dragih jedi, pojedel, nato šel na stranišče, v resnici pa sem odšel iz restavracije. Kmalu so začela deževati jezna sporočila, dokler ji nisem odgovoril, da vse vem. Od takrat od nje ni bilo več glasu." Joe, 29 let.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Boksarice ali tangice: Kaj o tebi povedo najljubše hlačke

Negativne posledice hujšanja, ki jih morda ne pričakujete

Koledar najbolj vročih glasbeni festivalov in koncertov te sezone

Kaj moški najprej pogleda na golem ženskem telesu

Grde navade, ki se jih moraš do tridesetega odvaditi

Bodo te hlače zaznamovale letošnjo pomlad?

Petra Škabar: Želim pokazati, da Instagram niso samo lepe fotografije, potovanja in popolna življenja

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)