Tako so se na nezvestobo odzvale Sandra, Meg, Sienna in druge prevarane zvezdnice

O njih sanjajo moški širom sveta, njihovi izbranci pa so se jih razočarali.

8.4.2017 ob 5:20

sienna_manjsa_RTS11B53.jpg

O da, tudi pri tistih, ki jim običajni smrtniki zavidamo glamur, bogastvo in uspeh, ni vedno vse rožnato. Prevare med slavnimi pari niso prav nič neobičajnega, tako pa so se z njo soočile nekatere od zvezdnic s svetovne estrade.

Več zanimivih dejstev najdete na Facebooku

Jennifer Lopez

V intervjuju za britanski Glamour je leta 2015 Jennifer razkrila modrosti, ki jih je spoznala po prevari: "Ključno je, da prevarani spozna, da nezvestoba ni njegova krivda. Je krivda tistega, ki je skočil čez plot in njegovega šibkega značaja. Res je, da se večina žensk po njegovi avanturi sprašuje, kaj je z njimi narobe, v resnici je pod vprašajem ego prevaranta in nekaj, kar potrebuje, da bi ga potrjeval ali hranil. To ga sili k iskanju sreče zunaj zveze in ne partnerka, ki naj ne bi bila dovolj dobra."

Khloe Kardashian

Večkrat se je soočila z nezvestobo, v javnosti pa je spregovorila o dveh. O prevari soproga Lamarja Odoma: "Počel je vse, da sem se ob njem počutila kot princeska in nikoli nisem sumila, da me vara. Bil je tako dober, da sploh nisem pomislila na to, da se greje v drugi postelji," je leta 2016 povedala pri gostovanju v pogovorni oddaji Howarda Sterna. O prevari njenega fanta Jamesa Hardena, ki je vodila v razhod, pa je spregovorila v oddaji Koctails with Khloe: "Preprosto ne želim imeti ničesar z ljudmi, ki pravijo da so za monogamijo, nato pa skačejo čez plot."

khloe_RTX1C7P8.jpg

Britney Spears

V času njenega koncerta v Las Vegasu, so leta 2014 medije preplavile novice o nezvestobi njenega tedanjega partnerja Davida Lucada. Takrat je se obrnila k publiki: "Imam občutek, da ste vsi, razen mene, vedeli za njegovo nezvestobo. Najboljši del razhoda so novi zmenki. Res potrebujem seksi frajerja. Je kakšen med publiko?"

Sienna Miller

Jude Law in Sienna Miller sta bila zaročena, ko je v javnost je pricurljala vest, da jo on vara z varuško svojih otrok iz njegovega prvega zakona. Vsak je tedaj šel na svojo stran, spravila sta se po nekaj letih. Za Esquire U.K. je Sienna kasneje povedala: "Kadar se zveza konča tako, kot se je najina, je pomembno, da se s časoma z osebo spraviš. Najina sprava je bila zdrava in očiščujoča izkušnja, omogočila nama je, da greva ločeno najprej, brez zamer in drame."

Eva Longoria

Njo je varal sedaj že dolgo bivši soprog Tony Parker. "Ne glede na to, koga bi ali je izbral, pogosto sem se spraševala, ali nisem dovolj seksi, dovolj lepa, pametna. Končno sem si rekla, da ni moja krivda in da ne smem biti ujeta v začarani krog dvomov ter samoobtoževanj," je povedala leta 2012.

Kendra Wilkinson

Pravi škandal je izbruhnil leta 2014 ko je v osmem mesecu nosečnosti izvedela, da jo partner Hank Baskett vara s transseksualnim modelom. Leta 2015 je Kendra za People povedala: "Ne izgovarjam več besede varanje. Lahko rečem, da mi ni bil predan. Ni mi pomembno samo dejanje prevare. Pomembno je, kako je on tedaj postopal in predvsem, da sem za njegove skoke čez plot izvedela iz medijev. To me je res prestrašilo, saj sem ugotovila, da ga kot človeka sploh nisem poznala. Tega mu ne bi nikoli pripisala."

Meg Ryan

Davnega leta 2000 sta bili veliki zvezdi Meg Ryan in Dennis Quaid v zakonu. Vse dotlej, dokler se Meg ni spustila v razmerje s soigralcem pri snemanju filma, Russellom Crowom. Leta kasneje je Meg izjava: "Dennis mi v zakonu že več let ni bil zvest in to me je zelo bolelo. Vse sočne podrobnosti pa sem izvedela šele po ločitvi."

meg_RTR2DYB0.jpg

Sophia Bush

Kratek čas je bila poročena s Chadom Michaelom Murrayem, soigralcem iz serije, s katero je zaslovela: One Tree Hill. Razšla sta se potem, ko je izvedela, da jo vara s Paris Hilton. "To je bil velik pretres v mojem življenju, vso travmo pa je še povečala pozornost medijev, ki je vse skupaj spremljala. Nikoli nisem verjela, da bom del žalostne statistike in vedno sem bila prepričana, da se bom poročila samo enkrat, saj sem res verjela v najino ljubezen," je Sophia napisala v odprtem pismu za Cosmopolitan.

Dita von Teese

O svojem bivšem možu Marilynu Mansonu in je Dita leta 2007 spregovorila v intervju za TheTelegraph. Tedaj je odkrila, da je sovražila njegovo iskanje pozornosti in življenjski stil: "Dobila sem občutek, da je vedno mislil, da ga ne podpiram. V resnici nisem podpirala njegovega načina življenja in dejstva, koliko časa ter energije mu namenja. Vedno sem vedela, da najina zveza ni kvalitetna in nikoli se nisem slepila, da mi je zvest. Ko je odšel, sem se znebila vsega, kar bi me spominjalo nanj."

Sandra Bullock

Potem, ko je leta 2010 osvojila Oskarja, je njen zakon z Jessom Jamesom vse hitreje začel toniti in na koncu razpadel zaradi njegove nezvestobe. "Na to ne moreš biti pripravljen. A vendar si je v določenem trenutku treba reči: zgodilo se je in treba je stopiti naprej. Kar je bilo, je bilo, srečna sem tu in zdaj," je kmalu po ločitvi izjavila za Redbook.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)