Punce o izkušnji s trojčkom (iskrene izpovedi)

Nekatere je navdušil, druge razočaral.

23.11.2019 ob 5:30 | Foto: GettyImages, Thinkstock | Avtor: M. FL.

Trojček … nekateri ga zavračajo, drugi o njem sanjajo, tretji so ga že okusili na svoji koži. Med njimi devet deklet, ki so za ameriški Cosmopolitan brez dlake na jeziku povedale, kje, zakaj ter s kom so se spustile vanj in kako so vse skupaj doživljale.

En fant, dve dekleti

"Bila sta poročen par in z obema sem bila dobra prijateljica. Večkrat smo se pogovarjali o tem, da bi se podali na to pot, a dlje od besed nismo šli. Nekega večera smo se zabavali s skupino prijateljev, malce bolj globoko pogledali v kozarec in nenadoma smo se, še sedaj ne vem kako, skupaj znašli v spalnici. On naju je počasi slekel in začel poljubljati. Najprej se seksal z mano, nato še z njo. Bila sem malo v zadregi, ker je bil poročen z njo in nisem je želela prizadeti. Spustila sem se do njenega mednožja, on pa si me je vzel po pasje, nato sva se zamenjali, on pa je ostal v enakem položaju, le z drugo ljubimko. Naslednji dan sem se počutila izjemno dobro in med nami ni bilo nobene zadrege, nismo pa tega več ponovili." Lucy, 28 let.

V bistvu smo bili štirje

"Prijatelj je prišel na idejo, da bi skupaj obiskala klub svingerjev. On je tam že bil, sama pa sem bila radovedna, kako je vse skupaj videti, zato sem na predlog pristala. Sprva sva se ljubila v zasebni sobi (tedaj sva prvič spala skupaj), potem  sva obiskala pare v drugih sobah. Našla sva par, ki nama je dovoli opazovati, kako se ljubi. Bila sem močno vzburjena in vprašala sem, če se jima lahko pridružim. Moški seveda ni imel nič proti, zato sem vskočila v njuno igro.

Dekle je bilo ljubko in prijazno in vprašala sem jo, če se je lahko dotikam. Bila je za. Nisem se mogla upreti ideji, da okusila njeno vagino. Ona je svojega partnerja razvajala oralno in naslednje, kar sem začutila je bil prijatelj, ki je vame vstopil od zadaj. Vse skupaj je bilo zame novo, zato nenavadno, a zagotovo je bil zanimiv začetek večera." Carry, 27 let.

Zanimivo potovanje

"Ko sem bila stara 21 let sem se z nahrbtnikom sama odpravila na potovanje po Portugalski. Prvo noč v mladinskem hotelu sem spoznala tri Avstralce. Res so bili seksi in močno so me privlačili. Bolje sem se razumela z dvema, imenovala ju bom John in Steve. Skupaj smo hodili po mestu, obiskovali lokale in popili ogromno piva. V zadnjem baru smo sedeli pri mizi, jaz na sredini in John me je začel poljubljati. Ko sem se obrnila k Stevu, me je začel poljubljati še on. Vsi smo vedeli, kaj sledi in odhiteli smo nazaj v hostel. "Seksi Avstralca, ki ju nikoli več ne bom videla," sem si mislila. "Zakaj pa ne!" V dekliški kopalnici smo se oprhali, John si me je vzel od zadaj, Steve je stal pred mano. Nadaljevali smo v sobi. Bilo je nepozabno. Nikoli več ju nisem srečala, upam, da ju tudi ne bom. A prva noč na Portugalskem je bila nedvomno izjemna." Mackenzie, 25 let.

izpoved_micna.jpg

Dva plus dva

"Bila sem z mojim tedanjim fantom v družbi še enega para. Ta je bil znan po tem, da v seksu ni poznal meja in je imel že veliko izkušenj s trojčkom tudi četvorčkom. Vsakogar sta znala prepričati v nove dogodivščine, tudi z nama nista imela pretiranih težav. Vse je bilo lepo in prav, dokler nisem opazila, da drugo dekle mojega fanta zadovoljuje oralno. To mi ni bilo všeč, zato sem jo prosila, če lahko nadaljujem jaz. Ni me odklonila. Bila je moja prva in ne zadnja podobna izkušnja. Nič nimam proti trojčkom ali četvorčkom, če le nisem v resni zvezi. Preveč sem ljubosumna, da bi z drugo delila nekoga, ki ga res ljubim." Brie, 22 let.

Spletna naveza

"V spletni klepetalnici sem klepetala s fantom, izmenjala sva si naslova in telefonski številki in se nekega večera domenila za srečanje. Obiskala sem ga v njegovem stanovanju in načrtovala sva večer ob filmu. A pridružil se nama je njegov seksi sostanovalec. Smejali smo se, pili in na koncu končali v eni od njunih sob. Oba sta me počasi slačila, jaz sem slačila njiju, nato sta izmenično seksala z mano, jaz pa sem ju oralno razvajala. Bilo je neprecenljivo. Nadaljevali smo poznanstvo in zadevo še nekajkrat ponovili." Leah, 22 let.

 

Najboljša prijateljica

"V trojčka sem se spustila z najboljšo prijateljico in fantom, s katerim sem izgubila nedolžnost. Bilo je 4. julija in on se je povabil k nama na obisk. Zločin smo izvedli v moji postelji in bilo je tako vroče, da je znoj tekel od naših teles. Bilo je neudobno, potno in neprijetno. Trojček nikoli ni bil na seznamu mojih želja. Sedaj si ga absolutno ne želim več." Abigail, 21 let.

par_postelja_seks.jpg

Irska izkušnja

"Študirala sem na Irskem in nek sobotni večer sem preživljala v baru, ko me je začel osvajati srčkan Irec, kmalu se nama je pridružil njegov prijatelj. Povabila sem ju k sebi v stanovanje in takoj, ko smo vstopili, smo se lotili zadeve. Z obema sem se ljubila. Drug za drugega se nista pretirano zmenila. En je bil v meni, drugemu sem nudila oralni seks, nato sta se zamenjala. Od vsega me je že pošteno bolel vrat, položaj ni bil najbolj udoben, vse skupaj je bilo dokaj naporno. Ko sem si želela spočiti, sem ju prosila za malo odmora in šla v kopalnico. Ko sem se vrnila, ju ni bilo več pri meni. Odleglo mi je in hitro sem zaspala. Nikoli več." Kayla, 26 let.

Vroče praznovanje

"Bil je rojstni dan moje sostanovalke. Z mojim fantom sva jo povabila na večerjo. Nič posebnega, nič spornega nismo načrtovali. Po večerji smo se vrnili v stanovanje, še malo nazdravljali, nenadoma se je ona začela poljubljati z mojim fantom. Ter kmalu še z mano. Nato sva se poljubljala s fantom. V hipu smo bili vsi trije v postelji in med igricami zaslišali, da nekdo trka na vrata. Bil je njen fant, ki je nenapovedan prišel na obisk in se pridružil zabavi. Bilo je veliko lubrikanta, seksi perila a naslednji dan nikomur nisem upala pogledati v oči. Se nama pa je on meni in fantu pisno zahvalil za nepozabno izkušnjo." Laila, 23 let.

Samo dekleta

"V mojem trojčku smo bila samo dekleta. Pri meni na obisku sta bili dve prijateljici, vse smo tedaj imele fante. Napile smo se in začele igrati slači poker. Po nekaj kozarčkih smo bile vse tri gole. Prišle smo na idejo, da bi se vse skupaj oprhale, končale pa smo v postelji. Sklenile smo, da bo to ostala naša skrivnost. V pol ure sem bila deležna kar nekaj orgazmov. Bil je najbolj strasten trojček, kar sem jih doživela." Cat, 21 let. 

Preberite še: Vsakdanje navade uspešnih ljudi: Alenka Košir ali pa 7 napak v postelji, brez katerih bi bilo vaše spolno življenje lahko veliko boljše 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)