Osem zvezdnic o tem, kakšen je najboljši seks

Morda boš kakšno idejo našla tudi sama.

21.11.2017 ob 2:50

eva_micna_GettyImages-104084713.jpg

Znova smo v svetu znanih. Tokrat je osem zvezdnic brez zadrege povedalo, kaj jih v postelji najbolj prepriča oziroma, v čem med najintimnejšimi trenutki najbolj uživajo. Morda te bo katera od izpovedi presenetila, kaj lahko pa boš našla tudi kakšno idejo, kako začiniti zadeve v tvoji spalnici. 

Eva Longoria

"Obožujem, kadar moški povsem prevzame nadzor. Položaj podrejenosti me dodatno vzburja. Zato so pri meni v spalnici vedno svilene preveze, s katerimi me dragi lahko priveže na posteljo."

Kim Cattrall

"Seks je najboljši način za premagovanje potovalne slabosti in potovalne utrujenosti. Ostanite budni in se med poletom zabavajte. Saj veste, kaj imam v mislih. Zaspite lahko kasneje."

Angelina Jolie

"Obožujem, kadar sem glavna jaz. Rada sem tista, ki v postelji v roke vzame vajeti. To mi zagotavlja občutek moči in varnosti."

Jada Pinkett Smith

"Razmislite o lokacijah za seks izven doma. Pri meni to vedno deluje. Ima morda on svojo pisarno? Prelevite se v seksi tajnico in ga presenetite. Prav uresničene fantazije so tiste, na katere prisegam tudi sama."

angelina_micna_GettyImages-450370226.jpg

Eva Mendes

Pred nedavnim je novinarjem zaupala, da se je ljubila v vseh ameriških državah. In to pod milim nebom. "Morda zaradi svežega zraka ali zvezd na nebu. Kakorkoli, bilo je odlično," je opisala svoj podvig.

Cameron Diaz

Čemu se lahko zahvali za svoje lepo telo? "Verjamem, da je za to zaslužna fizična aktivnost, zdrava prehrana, veliko vode, veliko smeha in veliko seksa. Brez njega ne bi mogla živeti. Je nekaj naravnega in to vsi počno," je povedala zvezdnica.

Jessica Biel

Rada govori o tem, kaj ji je pri seksu najbolj ljubo in visoko na lestvici so akcije na javnih mestih: "Ko opazim par, da se strastno poljublja na javnem mestu, me zaobide želja, da bi tudi jaz počela isto. In šla še naprej."

Mariah Carey 

"Mislila sem, da bi morala počakati do poroke," je komentirala abstinenco, ki sta jo do usodnega dne upoštevala z zaročencem in sedaj že bivšim soprogom Nickom Cannonom ter dodala: "Imela sva prav. Pričakovanje in spolna napetost, ko sva prvič okušala strasti, sta odtehtali vse odrekanje."

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Mami, si ti stonoga? #kolumna

11 obveznih opravil za vedno brezhiben dom

Fotogeničen Pariz: Top razgledi nad mestom in kako do njih

Torbice za dedke, ki so postale hit med fashionistami

Najboljša in najslabša kozmetika, če imaš težave z mozolji

Avtorica: M. FL.
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)