12 zvezdnic, pri katerih se horoskop nedvomno ne moti

Planeti imajo prav.

31.7.2017 ob 7:45

rihanna_GettyImages-685341308.jpg

Res je, da imajo dnevni, tedenski in mesečni horoskopi včasih prav, drugič pa vsekajo še kako mimo, a ko gre za lastnosti rojenih v določenem astrološkem znamenju, je velikokrat mogoče izluščiti nekatere osebnostne črte, ki jim pritičejo. Poglejte, katerih 12 svetovnih zvezdnic povsem sovpada z značilnostmi astrološkega znaka, v katerem so rojene.

Več zanmivih dejstev najdete na Facebooku.  

Vodnar: Oprah

Vodnarji so včasih nekoliko sramežljivi in občutljivi, a na drugi strani premorejo ogromno moči za premikanje meja in znajo življenje živeti na polno. So inteligentni, iznajdljivi, domiselni in človekoljubi ter dobro sodelujejo z drugimi. Nedvomno vse lastnosti, ki jih premore tudi slavna voditeljica, rojena prav v ozvezdju vodnarja.

oparh_GettyImages-469751491.jpg

Ribi: Rihanna

Rojeni v znamenju rib so zelo občutljivi in so vedno v tesnem stiku s svojimi čustvi, ter se dobro zavedajo sveta okoli sebe. Leta 2017 proglašena za humanitarko leta z ozkim krogom dobrih prijateljev ter s tetovažo ribic za desnim ušesom Rihanna uteleša to vodno znamenje.

Oven: Emma Watson

Ovni so neodvisni, samozavestni in rojeni vodje. Kdo bolje združuje vse te lastnosti, kot, prav Hermiona Granger, pardon, Emma Watson? Ne glede na to, ali v govoru strastno nagovarja Združene narode, sodeluje v svojem virtualnem knjižnem klubu ali uprizarja lik lepotice v filmu Lepotica in zver. Lastnosti ovna pri njej vedno pridejo na plano.

PREBERITE še // Kateri parfum vam pristaja, glede na vaš horoskop

Bik: Adele

Biki slovijo po svoji trmi in prizemljenosti. To so pogumni ljudje, ki v življenju cenijo drobne stvari ter znajo uživati, prav s temi lastnostmi se ponaša tudi Adele. Ne samo, da se v njenih pesmih prepoznajo široke množice, prav tako vedno znova poudarja, da nikoli ne gre spregledati malenkosti, ki nas osrečujejo iz dneva v dan. "Znam uživati, premorem pogum in se nikogar ne bojim. V bistvu se bojim samo sebe," je dejala v enem od intervjujev.

adele_GettyImages-539597928.jpg

Dvojček: Angelina Jolie

Dvojčki so znani po svoji družabnosti, ekspresivnosti, duhovitosti in hitremu jeziku. Angelina Jolie pogosto preseneti s svojo neizmerno prilagodljivostjo in sposobnostjo premagovati izzive, ki jih ji nameni življenje. Navdušuje jo svet, hitro se prilagaja spremembam in se v trenutku lahko iz vzornice širokih množic prelevi v skrbno mamo šestih otrok.

Rak: Sofia Vergara

Rojeni v tem ozvezdju slovijo po svoji zvestobi in strasti, vedno sledijo srcu ter prisegajo na dolge zveze. Prav z vsem tem se lahko pohvali tudi Sofia Vergara, ki življenje živi na polno in v vse, kar počne, vlaga zvrhano mero sebe. Svojo romantično plat je nedvomno najbolj nazorno razkrila, ko je 2015 večno zvestobo obljubila srčnemu izbrancu Jou Manganiellu.

Lev: Jenifer Lopez

Bodimo povsem odkriti: levi nikoli niso v ozadju. Vedno nase pritegnejo pozornost, vedo česa si želijo in so rojeni vodje. Vse te lastnosti združuje J. Lo. Ne glede na to, kje se pojavi in kaj počne, vse oči se v trenutku uprejo vanjo. To je preprosto v njeni naravi.

lopez_GettyImages-455868824.jpg

PREBERITE še // Najbolj priljubljen, a hkrati najnapornejši horoskopski znak

Devica: Beyoncé

Beyoncé je šolski primer dosledne device. Je natančna, disciplinirana in odkrita, močna, ve, česa si želi in kako to doseči. Zaradi močne intuicije je ni lahko preslepiti. Zna odktito povedati, zna pa tudi poslušati ter svetovati.

Tehtnica: Gwyneth Paltrow

Pri tehtnicah se vse vrti okoli ravnovesja in iskanja vedno novih poti, da bi ga vzpostavile. Zračno znamenje veliko niha med različnimi možnostmi in Gwyneth kot ena od njih uživa v meditaciji, iskanju tako notranjega, kot miru v svoji okolici. Intuitivne, nežne s čutom za estetiko. Vse to so tehtnice in to je tudi Gwyneth Paltrow.

Škorpijon: Anne Hathaway

Najbolj skrivnostno znamenje, ki strogo čuva svojo zasebnost in je ne razkriva vsakomur, temveč le najožjim prijateljem. Anne vedno skrbno varuje skrivnosti iz svojega zasebnega življenja in s svojim močnim značajem pooseblja to astrološko znamenje.

anne_GettyImages-458743046.jpg

Strelec: Taylor Swift

Strelci so iskreni in pošteni. Prav ti dve lastnosti med drugimi krasita Taylor Swift. Strelci so prav tako zamerljivi in tudi Taylor zlepa ne odpušča ter nima dlake na jeziku. Še ena značilnost, v kateri se slavna pevka nedvomno lahko prepozna.

Kozorog: Zooey Deschanel

Učinkoviti, organizirani, odločni. Takšni so kozorogi. Čeprav glavni lik, ki ga Zooey vprizarja v seriji New Girl deluje kot svoboden in včasih malce zmeden, je to daleč od resničnega značaja zvezdnice, ki se vestno posveča karieri, sledi svojim ciljem ter trdno stoji na nogah.

Avtorica: M. FL.
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)