Ali boste bogati je zapisano v vašem horoskopu

Denar ima svoje dostojanstvo. Tisti, ki svoje delo opravlja z ljubeznijo za delo prejme denar, kateremu sam postane vladar.

20.9.2015 ob 1:00

shutterstock_142219534.jpg

Ekonomisti pravijo, da je denar  obračunska enota, ki se uporablja kot menjalno sredstvo pri trgovanju. Denar postal glavno orodje s pomočjo katerega ljudje shranjujejo vrednost za prihodnost, ali pri uresničevanju svojih ciljev za doseganje boljše kvalitete življenja preko izobraževanja, zabave ali nakupa stanovanj, hiš in ostalih nepremičnin.

Astrologinja Ana Malenica a.k.a. Ančka Pomagačka, ki o denarju v povezavi z astrologiji piše v svoji knjigi Človek sveta vladar, denar njegov ječar, pravi, da bogastvo, ki je shranjeno v človekovi natalni karti nikdar ne spreminja svoje vrednosti. Preživi vse družbene spremembe, krize, vzpone in padce. To je bogastvo za katerim stoji Vesolje z vsemi svojimi zlatimi in diamantnimi rezervami.

Če bi sprejeli v celoti svoje horoskope in živeli usklajeno s svojimi realnimi sposobnostmi, pravi Malenica, ne bi nasedali zgodbam o uspehu, da lahko vsak obogati in da zadostuje le to, da si denar močno želimo in pozitivno razmišljamo v tej smeri.

Pri takšni propagandi so najbolj prepričljivi ustvarjalci mrežnih marketingov, ki ljudem ponudijo prirejeno in spretno zapakirano zgodbo o uspehu. Ponujajo možnost visokih zaslužkov, a »pozabijo« povedat, da jim njihov horoskopom omogoča, da na račun manipuliranja mase ljudi, zaslužijo denar.

Večina ljudi, ki sodelujejo v takšnih množičnih projektih zasluži nekaj malega in večini preostanejo le še sanje o bogastvu. Zakaj? Zato, ker je to določeno in zapisano v njihovih horoskopih. In tudi zato, ker jim njihovi horoskopi ponujajo mnogo drugih možnosti, da delajo nekaj drugega, kar jim lahko prinese zadosti denarja, ki jim omogoča kvalitetno življenje.

shutterstock_9917164.jpg

Druga in peta hiša ponujata odgovore

5 hiša: K iščete odgovore na vprašanje, ali boste zaslužili v igrah na srečo, ali v igralnicah, sprašujete peto hišo vašega horoskopa. Nenadni dobiček je lahko napovedan z dobrim aspektom med planetoma Jupiter in Uran. Če pa ima nekdo v peti hiši svojega horoskopa na isti stopinji planeta Jupiter in Uran, v konjunkciji, trigonu ali sekstilu, bo lahko uspešen v igranju lota.  Če že ne pri vsakem žrebanju lota, bo vsaj enkrat v življenju zadel sedmico.

2 hiša: Če želite zvedeti ali ste se rodili z zlato lopato, zlato žlico ali z zobotrebcem v ustih, sprašujete drugo hišo vašega horoskopa. Če imate v tej hiši več dobrih planetov, potem vam je zagotovo namenjen dober posel. Jupiter ali Venera, pa zagotavljata zlato. Planet Saturn ali Mars v drugi hiši nas postopno navajata na misel, da se tudi s trdnim delom lahko počasi daleč pride.

shutterstock_77815474.jpg

Počnite tisto, kar vam narekuje Venera

Pri tolmačenju denarja je potrebno upoštevati aspekte planeta Venere. Tam kjer je Venera v vašem horoskopu nam pove, kaj je priporočljivo delati in kaj lahko delate z ljubeznijo. Če delate z veseljem in uživate v svojem delu je  to največ in najboljše, kar lahko naredite za sebe in za svojo karmo.

Če nekdo uživa v svojem delu se njegova energija tekom časa lahko tako uravnovesi in očisti, da se vse česar se dotakne spremeni v denar in mu prinese blagoslov na vseh področjih njegovega življenja. Ključ do zgodbe o denarju in načinu kako služiti denar, je treba največkrat poiskati prav v posameznikovi astrološki  karti.

Avtorica: P. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)