Starodavne magične tehnike za privabljanje denarja

V denarnico ne spravljajte fotografij oseb, ki so vam blizu, saj to moti pretok energije.

1.9.2015 ob 12:30

shutterstock_132478748.jpg

Že v starih časih so se ljudje spraševali, zakaj imajo nekateri več sreče z denarjem kot drugi. Odgovor je zelo preprost: denar ima magično moč in premožnejši so ga k sebi privabljali z različnimi magičnimi triki.


Že slediš Mični na Facebooku?

Dejstvo je, da je vse povezano z interakcijo različnih energij, in denar v tej interakciji aktivno sodeluje. Energiji bankovcev vladajo določeni zakoni in na podlagi teh so se razvile tehnike upravljanja z denarjem. Skeptiki trdijo, da je to le še eno vraževerje, vendar tisti, ki verjamejo v učinkovitost magičnih tehnik in upoštevajo zakone njihove uporabe, pritegnejo v svoje denarnice več denarja in si izboljšajo svoje finančno stanje.

Tehnike, ki zaobjemajo stoletja življenskih izkušenj in znanja, so preproste. V najslabšem primeru bodo vaše denarnice ostale prazne, prav lahko pa se zgodi, da bo njihovo izvajanje pripeljalo do otipljivih rezultatov.

shutterstock_175883297.jpg

1. UREDITEV IN IZBIRA DENARNICE

Vsi izkušeni magi poudarjajo, da je treba z denarjem ravnati zelo previdno. Za boljšo komunikacijo z njim je potrebno izbrati primerno denarnico.

 • Kupite denarnico, ki ni prepoceni, a izogibajte se najdražjim denarnicam. Naj bo močna in udobna z ločenimi predali za denar, kovance in kartice.
 • Denarnica naj bo iz pravega usnja. Umetno usnje je mrtvo in ne prevaja energije, ki jo denarnica potrebuje za svoje "polnjenje".
shutterstock_307086911.jpg
 • Barva denarnice naj bo v zemeljskih tonih – od črne, rjave, temno sive do rdeče in zlato rumene, dovoljeni so tudi oranžni odtenki.
 • Pri nakupu uporabite intuicijo. Denarnico držite v rokah in si predstavlajjte, da je polna denarja, debela in težka. Če dobite občutek, da bo denarnica dobro opravljalo svojo nalogo in bo skrbela za vaš denar ter obilje, potem je ta denarnica prava za vas.
 • Oživite novo denarnico s kovancem za srečo in bankovcem, ki ga ne boste nikoli zapravili. Tam bo zgolj zato, da varuje vašo denarnico in privablja obilje. Nekateri ljudje v poseben žepek spravijo kovanec ali bankovec, ki so ga prislužili s svojo prvo plačo. Izberite kovanec, ki ima za vas neko emocionalno  vrednost.
 • Moč denarnice boste še povečali, če v poseben žepek skrijete tradiconalne sestavine, ki dobro zgoščujejo denarno energijo. Npr. želod in korenino hrena. Te je treba občasno zamenjati z novimi, saj se naravne "baterije", ki jih denarnica potrebuje za privabljanje denarja, s časom spraznijo.
 • Pred novim letom dajte v denarnico nekaj, kar pripada živali, ki je po vzhodnjaškem koledarju simbol za prihajajoče leto. (npr.: mačje ali začje dlake, pero petelina).

V denarnico NE spravljajte fotografij oseb, ki so vam blizu, saj motijo pretok energije. Glavni in edini namen denarnice naj bo hranjenje denarja. Prav lahko se zgodi, da se bo človek, ki bo konstantno izpostavljem moči denarja iz vaše denarnice, s časom razvil negativne lastnosti in se bo spremenil iz radodarne osebe v grobega materialista. Zaščitite svoje najdražje pred tem.

shutterstock_273636725.jpg

2. ROKOVANJE Z DENARJEM

 • Na plačilni dan ne zapravite niti evra, ampak naj celoten kupček denarja en dan preživi z vami v vašem domu.
 • Doma hranite račune z večjimi zneski in s plačilom odlašajte do zadnjega. Njihova energija je najmočnejša in v hišo bo pritegnila več denarja.
 • Vsak dan v denanici naredite red, vrzite stran nepotrebne račune in nakopičene
  smeti.
 • Denar nosi v sebi energetske odtise svojih prejšnjih lastnikov. Starejših in obrabljenih bankovcev se zato vedno znebite čimprej in jih zamenjajte za novejše, ki imajo zbrane manj negativne energije.
shutterstock_241547188.jpg

3. LJUDSKE MODROSTI O DENARJU

 • Čimprej se znebite bankovcev, ki jih je nekdo dodatno popisal s kakšnim sporočilom ali številkami. Možno je, da vam nekdo hoče iz denarnice izvleči pozitivno energijo.
 • Ne izposojajte si denarja od drugih, niti ga vi ne posojajte drugim.
 • Ne kupujte stvari z zadnjim denarjem, saj vam bo ta stvar spodbudila še dodatno izgubo denarja.
 • Denar, ki ste ga priigrali ali kako drugače pridobili, se ne sme hraniti v denarnici, temveč ga je potrebno takoj porabiti ali ga kako drugače "zaposliti".
 • Ne plačujte računov ob ponedeljkih.
 • Vsa plačila, izposoje in odplačevanje dolgov opravite v jutranjem času. In po sončnem zahodu ne sprejemajte več denarja.

Eno izmed najpomembnejših pravil denarne magije pa je, da se naučite vsa pravila izvajati podzavestno. Biti morate brez kakršnih koli pričakovanj, saj so visoka pričakovanja lahko zelo nevarna. Ne želite si konkretnih in dragih stvari, temveč morajo biti vaši cilji razvojne narave.

In ne pozabite na moder pregovor: "Če je denar vse, kar si želiš, potem je to vse kar dobiš."

Avtorica: P. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)