Izjava Adele o samopodobi, ki bo spodbudila vsako žensko

Pevkine besede o ljubezni do sebe so navdihujoče. Tako bi morala razmišljati vsaka ženska.

18.11.2015 ob 11:20

RTR2XQY1.jpg

Britanska pevka Adele je znana po svojem mogočnem in čudovitem glasu, ter po tem, da se ne uklanja smernicam in ne hrepeni po popolni vitki postavi, kot večina žensk na tem planetu. Kljub temu je znana po izpiljenjem modnem čutu, krasni pričeski, vedno brezhibnem make upu in urejenih nohtih.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Tudi zdaj, ko se je vrnila na odre s pesmijo Hello, jo lahko samo občudujemo. In kako ji uspeva delovati tako samozavestno in odločno? Zaradi pozitivne samopodobe, ki bi jo morale posnemati marsikatere ženske.

Čeprav obožuje črno, je videti odlično tudi v drugih barvah.

Znana je po brezhibnem make upu in zavidljivi pričeski.

"Seveda imam dneve, ko mi moje telo ni všeč, a nikakor ne pustim, da mi to vodi življenje. Na svetu je veliko drugih težav kot to, kako jaz dojemam svoje telo. Poleg tega smo vsi unikatni, samo ena oseba je takšna kot ti, zakaj bi si torej želeli videti kot nekdo drug?"

Besede, da nihče na svetu ni takšen, kakor ti, je zelo lahko dojeti in se nato sprejeti takšen, kakršen si, se strinjate? Na to pomislite naslednjič, ko se boste počutili negativno in razmišljali o tem, kaj bi spremenili na svojem telesu.

Avtorica: B. G.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)