Horoskop: kaj o seksu z njim razkriva njegovo znamenje

Veste, v katerem znamenju je rojen vaš moški? Preberite si, kaj to pomeni za vajino spolno življenje.

18.9.2018 ob 4:01

parcek.jpg

Razkrivamo vam nekaj osnovnih skrivnosti astroloških znamenj, da bo spolno življenje z vašim moškim še bolj vznemirljivo in vroče.

OVEN
Moški rojen v znamenju ovna je  fizično močan in neustrašen. Zelo hitro se vzburi in seksualno doživetje z njim brez probrema lahko traja vso noč. Njegovemu znamenju vlada Mars, bog vojne, zato se v tem duhu ponavadi poda v boj hitro in neposredno. Predigra je zanj izgubljanje časa. Obstaja nevarnost ko vas bo enkrat osvojil, da se bo hitro začel dolgočasiti.

Kako ga vzburiti: Vaša naloga je, da ga znova in znova vznemirjate in pihate na dušo. Oblecite seksi belo spodnje perilo in pustite da vas osvaja in lovi. Ovni ljubijo izzive in radi preizkušajo nove stvari, zato mu dovolite da oni vodijo igro v postelji.

BIK
Moški rojen v znamenju bika je previden in z nogami trdno na tleh.  Z malo truda boste v njem prebudile globoko skrita poželenja in takrat vas čaka mnogo presenečenj. Njegovemu znamenju vlada Venera, boginja lepote in poželenja, zato se rad predaja užitkom ob dobri hrani in pijači. Predigra z njim traja ure in ure.

Kako ga vzburiti: Seks je zanj fizična sprostitev zato po navadi ni zainteresiran za seksi igrice in vroče besede. Uživa v tem, da je ženska zadovoljena, zato ima rad položaje kjer lahko stimulira vaš klitoris in se igra z vašimi prsmi.

DVOJČEK
Moškim rojenim v znamenju dvojčka vlada Merkur, bog komunikacije, zato jih privlačijo ženske ki uspejo zanetiti njihov um. Seks je zanje tako mentalni kot fizičen šport in želijo ga početi na kar se da čudnih prostorih.  Vznemirja jih predvem možnost, da ga med seksom lahko kdo zasači. Ker se hitro začnejo dolgočasiti jih morate stimulirati z različnimi igricami, branili pa se ne bodo tudi skupinskega seksa ali popestritve z vašo prijateljico.

Kako ga vzburiti: Pošljite mu nagajivo sporočilo in mu obljubite nagrado, ki ga zvečer čaka. Pričajte ga v seksi spodnjem perilu. Dvojčki obožujejo položaje v katerih vam  lahko na uho med seksom  šepetajo umazane besede.

shutterstock_211212892.jpg

RAK
Moškim rojenim v znamenju Raka vlada Luna in so zato najbolj emocionalni od vseh znamenj. Če ga uspete izbezati iz lupine za katero se skriva vas čaka veliko zanimivih in zabavnih igric. Raki imajo radi ob sebi močne ženske, ki vejo kaj hočejo, zato vam z veseljem izpolnijo še tako pregrešne seksualne želje.

Kako ga vzburiti: Poiskusite ga nežno zapeljati na čolnu ali nekje ob vodi. Počasi se slečite in mu poglejte globoko v oči. Čuten seks vam je na ta način zagotovljen. Raki obožujejo položaje kjer vas med seksom lahko gledajo v oči.

LEV
Moškim rojenim v znamenju leva vlada sonce in so zato zelo ognjeni in strastni, znajo pa biti tudi zelo zvesti in zaščitniški. Ker so radi v centru pozornosti imajo radi, da jim laskate in hvalite njihovo "rjovenje". Odprti so za preizkušanje novih stvari in radi hodijo po robu. V posteljnah igricah mu vedno prepustite vlogo gospodarja.

Kako ga vzburiti:  Levi radi vodijo golo žensko. Zapeljite ga s seksi striptizom ali ga presenetite v plašču pod katerim skrivate le majhne spodnje hlačke.  Levi se radi gledajo v ogledalu zato tudi seksualne položaje prilagajajte temu. Boste videli kako bo z veseljem bo "rjovel".

DEVICA
Moškim rojenim v znamenju Device vlada Merkur, bog komunikacije, zato ga boste v posteljo spravile z besedami.  Preden odvrže svoje oblačila si želi z vami povezati najprej na mentalnem nivoju. So zelo čutni ljubimci ki radi poskrbijo, da so ženske zadovoljene. Zato mu brez sramo povejte kaj vam  v postelji ugaja, ure in ure bo treniral, tako da se bo lahko na zadnje pohvalil, da z njim doživite najbolši orgazem.

Kako ga vzburiti: Oblecite se v najbolj seksi spodnje perilo in se privežite na posteljo. Rad ima nadzor nad situacijo, saj rad poskrbi, da v seksu uživata oba.

shutterstock_110185925.jpg

TEHTNICA
Moškim rojenim z znamenju tehtnice vlada Venera, boginja ljubezni in lepote, zato jih privlačijo ženske ki imajo smisel za estetiko in se rade lepo uredijo. Tehtnice zelo rade flirtajo, to je tudi najhitrejši način, kako ga boste hitro spravile v posteljo. Ure bo porabil za predigro dokler ne bo popolnoma zadovoljiv svoje partnerke.

Kako ga vzburiti: Fantazijske igrice ki se jih lahko igrate z njim vas bodo močno vzburile. V predigri se oblečite v prefinjeno spodnje perilo ali v kostum. S pahljačo in s peresi ga nežno božajte po goli koži. Popeljal vas bo v nebesa.

ŠKORPIJON
Moškim v znamenju škorpijona vladata Mars, bog vojne in Pluton, bog podzemlja, zato je njegov karakter mešanica prvinskega poželenja in temnih energiji. Kombinacija, ki se ji težko upre vsaka ženska. Ker ima močan libido in je mosjter zapeljevanja, boste z njim v predigri uživale vso noč. Nič ni dovolj pregrešno, kar z njim ne bi mogli preizkusiti.

Kako ga vzburiti: Ker ljubi skrivnostnost morate zanj vsako oblačilo odvreči počasi in z občutkom, postanite mojstrica posteljnih spletk. Všeč so mu bolj intenzivni položaji, kjer vas lahko močno objame in vas odpelje do rhunca.

STRELEC
Moški rojen v znamenju strelca je ognjen, strasten in odprt. Ljubljenje mu ne predstavlja globoke čustvene izkušnje, temveč le še en osvojen vrh v njegovem razburljivem življenju. Ker rad eksperimentira si želi, da mu natančno poveste kaj vam je v postelji všeč. Rad preizkuša nove seksualne položaje in to počne na neobičajnih krajih.

Kako ga vzburiti: Strelcam prijajo nepredvidene seksualne avanture zato ga presenetite s hitrim in nepričakovanim seksom. Izberite seksualne položaje, ki  vašemu partnerju predstavljajo izziv, tako bo postalo najbolj vroče.

seks_pod_tusem.jpg

KOZOROG
Moški rojen v znamenju kozoroga mogoče na prvi pogled izgleda sramežljiv in konzervativen, vendar so njegovi seksualni apetiti, ko ga bolje spoznate zelo veliki. Dokler se ne bo počutil sigurnega ne bo prevzel iniciative zato je vaša naloga, da mu pri tem stopite nasproti. Nima posebno velikih zahtev, za vzburjenost je dovolj, da vam lahko zaupa.

Kako ga vzburiti: Kozorog se mora počutiti ljubljeno, šele potem se lahko preda seksualnim radostim. Pripravite mu sproščujočo kopel in ga nežno zmasirajte, vzel vas bo kot še nikoli. Na začetku ko se šele spoznavata najbolj uživa v misionarskem položaju.

VODNAR
Čeprav vodnjarji niso najbolj seksualni tipi moških, so odprti za eksperimentiranje dokler se počutijo varne v vašem objemu. Radi se pogovarjajo, zato jim brez skrbi zaupajte kaj vas vzburja in svoje skrite želje. Ne bodite presenečeni, če se bo vajina prva skupna noč končala ob sončnem vshodu brez seksa. Potrebuje veliko časa zase zato ne skrbite če se bo sem ter tja odmaknil in prežil nekaj uric sam s sabo.

Kako ga vzburiti: Pokličite ga po telefonu in ga s seksi glasom povabite na romantično večerno druženje. Ustrezaju mu položaji kjer vam lahko med seksom šepeta strastne besede in vas gleda v obraz.

RIBI
Moškim v znamenju ribe vlada Neptun, bog iluzije in domišljije, ter Jupiter, bog drame, zato jih vzburjajo seksualne fantazije. Ker so vodno znamenje, imajo radi spremembe in eksperimentiranje. Seks jim pomeni predvsem zabavo in vzpostavljanje čustvene bližine. Predlagamo vam, da investirate nekaj denarja v usnjeno seksi opravo, saj imajo ribe radi ob sebi dominantne ženske.

Kako ga vzburiti: Izberite položaj kjer boste lahko med seksom drug drugemu gledal v oči in se čustveno povezala. Lahko pa izberete nasprotno taktiko in ga dominantno odvedete v vročo noč.

Avtorica: P. F.
Foto: Shutterstock

Preberite še: 5 ženskih lastnosti, ki jih moški noro obožujejo ali pa "Bila sem ljubica in to sem se iz tega naučila" (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)