Nasveti, s pomočjo katerih bo vajin 'prvič' nepozaben

Ko ste sveže zaljubljeni, je kemija nepopisna, prvi seks pa lahko ne doseže pričakovanj. Izognite se temu.

26.9.2018 ob 3:30

moski_zenska_par.jpg

Namesto, da bi začutili nepopisen zanos, vaša prva izkušnja v postelji morda ne bo tako sijajna, kot si zamišljate. Lahko boste preveč nervozni, morda ozračje ne bo takšno, kot bi moralo biti.

Poglejte si nekaj nasvetov, s pomočjo katerih boste bolj sproščeni in seksi, prvi intimni stik z novo simpatijo pa zato upravičeno nepozaben.

Ne dvomimo, da boste poskrbeli za svoj videz, kljub temu pa vam namenjamo droben nasvet: ne bodite nekaj, kar niste.

Nadenite si opravo, v kateri se boste počutili prijetno in lepo. Ne pretiravajte s super seksi spodnjim perilom in obleko, tako ali tako boste kmalu ostali brez nje.

Te adute raje prihranite za katerega od naslednjih srečanj, ko bosta drug ob drugem že bolj sproščena in se vam ne bo potrebno obremenjevati, kako vam stojijo neudoben modrček in podvezice.

Dobro načrtujte, kje bosta: pri njemu ali pri vas. Če bosta pri vas, poskrbite, da bo okolje prijetno. Umaknite družinske fotografije, plišaste igračke in druge detajle, ki bi lahko odvrnili vašo ali njegovo pozornost.

Poskrbite za pridušeno razsvetljavo. Zanjo ne potrebujete na desetine sveč kot v filmih, dovolj bo že s tkanino pokrita luč.

Naj predigra traja ...

Le majhen je odstotek žensk, ki lahko okusi orgazem med tem, ko se prvič predaja strastem z novim partnerjem, dobršen del teh pa prehitro konča.

Zato je pomembno, da se za dolgo prepustite nežnostim. Prav tako imejte v mislih, da prvič najbrž ne bo izpadlo vse tako, kot ste si zamislili. Bo pa zagotovo vsaka naslednja vajina spolna izkušnja nadgradnja prve ter zato boljša in boljša.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: "Je to normalno?" 10 iskrenih odgovorov na zoprna vprašanja povezana s seksom ali 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) 

Priporočamo tudi: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)