Zakaj je poletje najbolj seksi letni čas

Ker je tedaj na ogled veliko gole kože, priložnosti za nove avanture pa vedno na dosegu roke.

1.7.2015 ob 12:30

shutterstock_171753770.jpg

Nekaj je v poletju. Pozitivne vibracije je mogoče zaznati povsod v zraku. Tudi v spalnici ali kjer koli drugje, kjer se predajata telesnim strastem (najbrž ni potrebno poudarjati, da je ta letni čas idealen za seks na prostem).


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Seveda se vama prav poleti obeta najboljši seks, kar potrjuje naslednjih devet dejstev o – v vseh pogledih – najbolj vročem delu leta.


Hočete poletje užiti s polno žlico? Preberite si pravila za samske: Sedem pravil poletnih avantur, imamo pa tudi ideje za tiste v zvezi: Nekaj romantičnih poletnih idej.

shutterstock_276356369.jpg

Manj oblačil. Zaradi vročine je to čas kratkih in lahkih oblačil, zaradi njih pa niste zgolj videti bolj seksi, ampak se tako tudi počutite. Ob razkriti koži domišljija nezadržno deluje, priložnosti, da slike iz nje preneseta tudi v resničnost, pa je več kot dovolj.

Čari seksa pod milim nebom. Šumenje valov ali gozdov, sončni zahod, vetrič, ki razvaja golo kožo, petje čričkov in škržatov ... Naj zunanji svet postane igrišče za vajine mesene užitke.

Začimba, imenovana znoj. Pogled na rahlo oznojeno telo, ki pospešeno sprošča feromone, še kako razplamti strasti in prebudi željo po spolnih avanturah. Njegovo oznojeno telo kar kliče po vročih dotikih. Ne dovolite si jih preslišati.

shutterstock_179706500.jpg

Najboljša forma. Celo tisti, ki sicer niso ljubitelji telovadbe, se pred poletjem potrudijo, da bi v kopalkah bili videti kar najbolje. Nedvomno ste v dobri formi, polni samozavesti in pripravljeni na zabave med poletnim seksom.

Potovanja in nove avanture. Le kdo ne sanja o vroči poletni avanturi? Čeprav ste v razmerju z dragim na počitnicah v daljnem kraju, igrajta vloge tujcev, spoznajta se v lokalu, se zapeljujta na vroči poletni zabavi in novo izkušnjo nadaljujta v hotelski sobi.

shutterstock_123744373.jpg

Pozitivna energija. Pozitivna energija, ki preveva poletno ozračje, se prenese tudi v spalnico. To je več kot opazno.

Divja domišljija. Domišljija je poleti več kot prebujena. Ob vročih dnevih in hladnih nočeh dobesedno ponori in bolj kot sicer ste pripravljeni na preizkušanje novih stvari. Tudi na spolnem področju.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)