10 vrst seksa, ki jih morata poznati, če sta skupaj že zelo dolgo časa

Dolgo, kvalitetno razmerje nedvomno prinaša veliko lepega, a včasih zadeve, zlasti v postelji, sčasoma lahko postanejo malo dolgočasne in predvidljive.

6.9.2018 ob 7:15

par_postelja_ljubezen_prebujanje.jpg

Na srečo jih je vedno lahko popestriti z najrazličnejšimi oblikami seksa, med katerimi na lestvici vodi sledečih deset, ki jih bosta v dolgih, skupnih letih zagotovo okusila. Oziroma bi jih morala. Da bo bolj zanimivo.

Seks medenih tednov

Sprva ne moreta drug z drugega odmakniti rok. Dobesedno obsedena sta. Ob vsaki priložnosti si vzameta čas za nekaj vročih trenutkov. Na vsakem kraju vidita mesto za seks, seveda ga tudi izkoristita. Obdobje, ki ga ne bosta nikoli pozabila. A na žalost to res ni večno.

Seks pod prho

Vroča milnica za vse, ki nimajo časa. Zakaj ne bi ubila več muh na en mah in bila hkrati umazana, čista, potešena ter zadovoljena. Bi malo pomoči? Obstaja veliko spolnih igračk, ki jih lahko uporabljata pod vodo.

Seks v avtu

Morda se sliši kot kliše, a včasih je vredno splezati na zadnje sedeže in se vrniti v najstniška leta, ko sta se skrivala pred starši. Pametno se mu je predati ponoči. Ob mlaju. Saj ne želita, da bi vaju med delom obsvetljevalo sonce ali polna luna. Kajti vedno lahko na vaju prežijo radovedne oči.

Jutranji seks

Res je, vaš zadah je obupen, vaši lasje kot gnezdo, vi komaj držite odprte oči a vseeno, jutranji seks je najboljši način bujenja in zato najboljši možen začetek dneva.

Seks v tišini

Tedaj, ko so na obisku starši ali sta pri njih na obisku vidva. Razum vama govori, da bi se bilo bolje zadržati, čustva so premočna. Morata pa biti tiho. Če seveda nočeta, da bi vaju zjutraj spremljali vprašljivi pogledi in dvoumne pripombe.

 

vrste.jpg

Eksperimentalni seks

Že dolgo sta v zvezi in natančno veste, kateri prijemi mu najbolj prijajo, on dobro pozna vas in vaše telo, zato so orgazmi praktično kot na dlani. Pa vendar … včasih bi nekaj drugačnega, nekaj manj znanega, nekaj česar še ne poznata, nekaj novega. Torej poiščita ideje: v pornografiji, erotiki, izkušnjah drugih, domišljiji. Virov je neskončno, teorijo popeljita v prakso. Kaj bosta izbrala, je odvisno samo od vaju, pomembno je le, da bo tisto, s čimer si nameravata popestriti življenje, obema všeč.

Božični seks

Tisti čas v letu premore prav poseben čar. Res je, oba sta polno zaposlena s pripravami na praznike, morda gostita celo družino, pa vendar, lahko si vzameta tudi čas in dobesedno proslavita vajino ljubezen.

Seks, ker že dolgo nista

Včasih je obveznosti preprosto preveč in telesna ljubezen na lestvici dejavnosti pade nizko, nižje, najnižje. Nenadoma se zavesta, da se nista ljubila že mesec ali dlje. In tedaj sta malo zgrožena ter zadeve hitro spremenita. Na bolje seveda, kajti potem je življenje nedvomno lepše.

Za to sobo sva dala 200 evrov seks

Včasih prija drugačno okolje. In tedaj še kako prav pride hotel v bližnjem (ali celo istem) mestu, kjer bi rada zaigrala zvedava turista. Seks turista. Morda bosta, ko bosta končno oba prišla vanj, tako utrujena, da bi najraje samo spala. A za sobo sta plačala 200 evrov, zato jo morata izkoristiti.

Hitri seks

Kaj povedati o njem? Je klasika. Nič ni boljšega, kot se tedaj, ko srci bijeta kot nori in vaju obvladuje strast, za deset minut nekam zateči ter zadeve pripeljati do konca.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 10 največjih zločinov v postelji, ki v trenutku ubijejo spolno slo ali pa Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska

Priporočamo tudi: 8 idej za po seksu, ki bodo okrepila vajino povezanost


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)