To so štirje majhni koraki do odličnega seksa

Ste naveličani rutine?

14.8.2019 ob 5:30 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Ne bi bil že skrajni čas, da za nezadovoljstvo v postelji prenehate kriviti partnerja in vzamete odgovornost za lasten užitek v svoje roke?

Velika verjetnost namreč je, da si z razmišljanjem in dejanji na pot do odličenega seksa ovire postavljate sami, za vse skupaj pa po tihem ali na glas krivite dragega.

Torej, poglejte resnici v obraz in si priznajte, da morate za svoje zadovoljstvo najprej poskrbeti sami. Da, tudi za tistega v postelji. Kako? S pomočjo štirih preprostih korakov.

Sanjajte svoje sanje

Predstavljajte si svoje življenje v najboljši obliki. Kakšna bi bila v vaših očeh popolna spolnost? Takšna, kot ste si jo vedno želeli? Razmišljajte, sanjarite, sanjajte, spoznavajte, odkrivajte. Šele, ko boste vedeli, kakšni so vaši cilji, česa si želite in po čem hrepenite, boste lahko odločno korakali proti neskončnemu zadovoljstvu.

Bodite pozitivni

Vedno, kadar vas bodo prevzeli negativni občutki, jih sprejmite ter ozavestite. Nato pa misli preusmerite na pozitivne stvari in uživajte v trenutku.

Cenite drobne malenkosti, bodite pozitivni. Ni vseeno, ali vaš kozarec vidite kot na pol praznega, ali kot na pol polnega. Pozitiven pogled na svet omogoča več energije, s katero lahko uresničite vse, kar si želite. Tudi z vidika spolnega življenja.

Zaključite stavek: vzburim se, kadar….

Kaj vam najprej pride na misel? Erotične fantazije? Porno film? Erotična dela? Misel na partnerja? Ne verjemite v zmotno prepričanje, da je on tisti, ki ga vas mora vzburiti. V resnici morate levji delež tega dela opraviti sami. Storite čim več, da bo vaše telo preplavila spolna energija. On lahko vroče občutke le nadgradi.

Vzemite vajeti v svoje roke

Ko vas prevzame seksi razpoloženje, ne čakajte, da bo partner to opazil, temveč mu jasno nakažite, kaj imate v mislih. Prevzemite nadzor in dajte pobudo.

Možgani so največji ženski spolni organ, uporabite jih pravilno in tako, da boste s svojo močjo in po lastni zaslugi iz spalnice pregnali dolgočasje ter okusili seks vaših sanj.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)