Sedem vročih poz za poletni seks

Da vendarle ne bo prevroče.

12.7.2019 ob 4:30

moski_zenska_zveza_ljubezen_seks_postelja5.jpg

Visoke temperature so telesni ljubezni neprijazne. Vroče je, občutek imate, da ste celi lepljivi in stik z drugim telesom se zdi najslabša ideja. A z malo kreativnosti je vse to mogoče spremeniti in s pravim izborom položajev v seksu uživati tudi poleti. Sledeči bodo najboljši.

Po pasje

Idealna poza za vroče dni, saj je stik vajinih teles med njo res minimalen. Da vama ne bo prevroče, dragemu pustite, naj si vas vzame od zadaj.

Pod prho

Počakajte, da se oprha, nato pa se mu pridružite v kabini. Namesto pod vročo, se razvajajta pod hladno vodo. Pazita le, da na gladki površini kateremu od vaju ne spodrsne.

Vzajemna masturbacija

Do orgazma se lahko pripeljeta, ne da bi se drug drugega sploh dotaknila. Skupaj masturbirajta in se pri tem opazujta. Hkrati je to odličen način, da mu pokažete najučinkovitejše prijeme s prsti ali vibratorjem.

Klasični 69

Zlahka bi ta položaj imenovali popolna poletna poza. Dotikati se vama ni treba ničesar drugega, kot zgolj strateških delov telesa. Zlasti, če med tem, ko se bližata vrhuncu, ležita na boku.

Žlička

Uležite se na bok, on naj leži za vami in si vas tako vzame. Odličen položaj, ki zahteva minimalno napora, prav toliko telesnega stika ter ob tem veliko užitka.

Poiščita drugačno mesto

Usedite se na hladno površino (denimo na pralni stroj), partner naj stoji pred vami in tako penetrira. Hladna površina bo hladila vaše telo, če bo stroj med tem deloval, pa vam bodo pomagali še njegovi tresljaji.

Vi zgoraj

Včasih je poza kavbojka idealna tudi zato, ker je stik teles med njo minimalen. On lahko leži lahko na kavču, postelji ali sedi na stolu, da pa ne bi bilo vselej enako, mu kdaj lahko obrnete tudi hrbet.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Nepogrešljiva sestavina vedno vročega razmerja ali pa: Deset preprostih dejanj za še boljše razmerje

Preberite še: Tri začimbe za nepozaben oralni seks, o katerem bo še dolgo razmišljal


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)