To so štirje položaji, ki jih imajo ženske najraje

In to z razlogom.

6.12.2018 ob 4:20

micna_zenska_ljubimec_polozaj_nasmeh_postelja.jpg

Pravemu ljubimcu nič ne prinese večjega veselja v postelji kot partnerka, ki vidno uživa. Sam pogled na ljubimko, ki doživlja orgazem, njega dodatno vzburja. K njenemu zadovoljstvu doprinese več dejavnikov, en od njih je tudi izbira pravega spolnega položaja. Strokovnjaki so izpostavili štiri, za katere trdijo, da jih imajo ženske najraje, saj v njih najbolj uživajo. Ob tem so pojasnili še, zakaj je temu tako.

Položaj mačke

V njem pride do izrazite stimulacije klitorisa. Položaj je podoben misijonarskemu, le da je moški s telesom pomaknjen malo više proti njenemu obrazu in tako med penetracijo prihaja do močnejšega draženja ščegetavčka. Ženska ima noge ovite okoli njegovega telesa, s tem lahko nadzoruje pritisk na njen, za užitke ključen organ.

Po pasje

V tem položaju ona kleči ter se naslanja na kolena in dlani, on pa penetrira od zadaj. Pri tem je na udaru njena G točka, kar vodi do močnega vrhunca, hkrati lahko ona draži klitoris in tako še doprinese k svojemu užitku. 

Most

Še ena poza, v kateri prihaja so globoke penetracije. Ona leži na hrbtu ter se dvigne tako, da se s stopali in dlanmi naslanja ob tla. On kleči med njenimi stegni, z rokami pridrži njeno zadnjico ter penetrira v položaju, ki je nedvomno v veselje tudi njemu.

Ona zgoraj

Tako ima ves nadzor nad celotnim dogajanjem: nad globino in hitrostjo penetracije, nad položajem svojega telesa in s tem nad samo stimulacijo klitorisa, ter izbere takšne, ki jo zagotovo popeljejo do cilja.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 9 deklet je iskreno spregovorilo o izkušnji s trojčkom ali pa Spolnost: ženski orgazem (in skrivnosti povezane z njim)

Priporočamo tudi: 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti) in V tem delu sveta skupinski seks ni tabu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)