Najboljše poze za hitri seks

Strasti bodo še bolj vroče, če jih bosta okušala v pravem položaju.

28.2.2016 ob 1:30

shutterstock_182641397.jpg

Praviloma res prija dolgo in počasi, a včasih je dobrodošel tudi strasten, vroč in malce nevaren hitri seks. Da bi ta oba obema bil v užitek, ni vseeno, katero pozo bosta izbrala. Poglejta si nekaj za tako imenovanega "quckija" najboljših.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Po pasje

Prednosti: Raziskovalci z univerze Kentucky so z anketo, ki je vključevala 14.000 moških in žensk, dokazali, da prav ta položaj vodi med priljubljenimi za hitri seks. Moškim namreč zagotavlja globoko penetracijo, ženskam pa omogoča dodatno stimulacijo klitorsa z roko.

Vi na vse štiri in rahlo dvignite zadnjico, on pa naj med vašimi nogami poklekne za vami. In akcija! 

Stoje

Prednosti: Tako sta zagreta, da o tem, da bi se povsem znebila oblačil, sploh ne razmišljata. Nič hudega, dovolj bo, da le nekoliko spustita hlače (ali vi dvignete krilo). Med tem, ko vas on razvaja od zadaj, se lahko poigrate s klitorisom.

Vi se v stoječem položaju samo prepognete v pasu in nagnete naprej, on naj stoji za vami. Sledi neizogibno.

Kavbojka

Prednosti: Nikjer sicer ni zapisano, da naj bi se hitri seks vedno končal z orgazmom, a ta je seveda dobrodošel. In če bi ga bila rada deležna oba, je tu položaj, v katerem ga bosta lahko dosegla: vi na vrhu. Zanj ste tako neizmerno seksi, vse vajeti glede penetracije in hitrosti pa so v vaših rokah ter oboje lahko prilagajate lastnemu vrhuncu.

On naj se uleže na hrbet, vi pa ga zajahajte in obema pričarajte neizmerni užitek.

Žlička

Prednosti: Po dolgem dnevu včasih resnično nimate energije za posteljne vragolije. Tedaj je kot nalašč poza, ki je sicer res bolj umirjena, a prav hitro lahko postane še kako vroča, saj je med njo vedno prisoten tesen stik teles.

Oba ležita na boku obrnjena v isto smer. On leži za vami, vi zgornjo nogo rahlo dvignete ali jo položite čez njegovo telo, on se med penetracijo lahko igra z vašimi dojkami in ščegetavčkom, orgazem pa je za oba kot na dlani.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)