5 skrivnosti popolnih ljubimk

Skrivnost popolne ljubice ni v lepem videzu pač pa v pravem odnosu do sebe, dragega in seksa.

1.5.2018 ob 4:50

moski_ljubica_seks_seksi_spodnje_perilo_micna.jpg

Ste se kdaj vprašali, kaj povprečno ljubimko loči od popolne? Ne gre za videz in postavo, pač pa za lastnosti, ki jih ženske, ki veljajo za odlične ljubice, nedvomno imajo. Če se sprašujete, katere so to, imamo za vas odgovor.

1 One zares obožujejo spolnost. Seveda jo ima vsak, a one v seksu uživajo bolj, med spolnim odnosom se povsem sprostijo in vanj vključijo čisto vsa čutila. Brez užitkov, ekstaze, strasti, predanosti, nežnosti in drugih sestavin dobrega seksa ne znajo in ne morejo živeti. In ne samo, kadar se mu predajajo v dvoje, prav tako znajo spolnost z veliko žlico zajemati tudi, ko so same. 

2 Dobro se počutijo v svojem telesu. Njih ni sram, nikoli ne prosijo dragega, naj ugasne luč, rade so pred njim gole in se dobro zavedajo moči svojega telesa. Prav tako jih ni strah ali sram preizkušati nečesa novega. Vedo, da je sram največja ovira do dobrega intimnega odnosa, zato se mu izogibajo v širokem loku. 

3 Večkrat dajo pobudo tudi same. Ena največja razlika med dobro in povprečno ljubimko je v pobudi. Popolna ljubica ima, kot že rečeno, seks rada in ji tega ni težko pokazati. Ne čaka torej dragega, da bo vedno namignil na vroče igrice. Pobuda lahko celo večkrat pride z njene strani. Pa naj bo odkrita ali malce bolj prikrita in zato še bolj dražeča. 

4 Uporabljajo domišljijo. Tabujev, zavor in meja pri njih ni. Seveda ne počno ničesar, kar jim ne ustreza, a to ne pomeni, da ne znajo uporabiti svoje domišljije in se tako še bolj strastno predajati tistemu, kar jim je všeč. Seksi igračke, nove poze, nenavadne lokacije, kot rečeno, meja praktično ni. 

6 Ob njej se moški počuti kot moški. Ona se popolnoma znajde na terenu spolnosti. Ceni svojo ženskost, zaveda se njene moči in jo s pridom uporablja. Prav tako pa ceni tudi njegovo moškost, njegovo lepoto in se do svojega dragega obnaša kot do največjega darila, katerega je vedno znova vesela ter je ob njem ponosna in srečna.

PREBERITE ŠE // POZE, V KATERIH PRIHAJA DO STIMULACIJE KLITORISA IN TOČKE G

Avtorica: M. F.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)