Za slovo pred razhodom: zadnji seks

Ni vama uspelo, a kljub temu, da se razhajata, si lahko privoščita še zadnje vroče srečanje.

22.5.2019 ob 4:15

seks_spalnica_par_zveza_ljubezen_postelja_zenska_moski2.jpg

Ne glede na to, kaj je vzrok, razhod je vedno neprijeten. Zlasti, če je bila vajina zveza dolga, za seboj povleče cel kup čustev. Odprta pa pušča tudi vrata za še zadnji vroči seks. Zakaj se mu ne odreči?

Ker je tako presneto vroč. Prav vseeno vam je, kakšni ste videti, kaj imate na sebi in kako se obnašate. Gre za čisto, že skoraj živalsko izživljanje strasti ter občutkov.

Pomembni ste le vi. Vsaj za vas. Prav tako je zanj pomemben le on sam. Prijeme, za katere veste, da so mu všeč, vi pa jih sovražite, lahko mirno izpustite in se osredotočite le na tiste, ki so po volji vam.

Imate priložnost za pošten orgazem. Morda bodo minili dolgi meseci, preden boste znova okušali telesne strasti, zato se izplača doživeti pošten orgazem. Potrudite se, da ga boste deležni. Bodite praktični in se ozirajte nase.

Vseeno vam je. Vas je vedno, ko ste bili zgoraj, preveval tisti občutek nelagodja? Le zakaj bi vam bilo sedaj mar, kakšni ste. Prav nobenega namena ga namreč nimate očarati.

Zaključek kot si ga želite. Vajin zadnji podvig si boste lahko zapomnili po močnih čustvih ali v spominu vam bo ostal dober orgazem. Izbira je vaša.

Imate nešteto težav, on pa ni ena od njih. Ko vam po stanovanju ni več potrebno pobirati njegovih spodnjih hlač in nogavic, se lažje osredotočite na super vroč hitri seks. 

Sprostite lahko negativna čustva. Res ni boks, a vroč divji seks je lahko odličen pripomoček za sproščanje negativnih čustev in je zato zadovoljujoč na večjih nivojih. 

Brez čiščenja. Za zadnji seks se dogovorita pri njem. Tako vam na koncu ne bo potrebno prati rjuh. Zmaga!

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: To na prvem zmenku počnejo ženske, ki moške zagotovo očarajo Ali pa: Če se želita res spoznati, vprašaj to

Preberite še: 7 dokazov, da je med vama res močna kemija


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)