7 potez, s katerimi boste prebudili strast v vsaki ženski

Da bi zagreli njene čute in telo, ne potrebujete velikih gest, pač pa le drobne malenkosti.

17.9.2018 ob 4:15

shutterstock_304975487.jpg

Veliko moških je še vedno prepričanih, da je vzburiti žensko prava umetnost. A v resnici zadeva ni tako zapletena. Če seveda poznate drobne malenkosti, ki vsako pripeljejo do sladkega pričakovanja in prav takšnih užitkov. 

Poljubi na vrat: Nekaj, kar v telesu vsake prebudi mravljince in pričakovanja. Za mnoge pripadnice nežnejšega spola je to najboljši način, s katerim lahko partner namigne na seks. 

Spontanost: Če bi radi v njej zbudili najbolj skrite strasti, na seks namignite na mestih, kjer je ta tvegan ali celo prepovedan. Dotaknite se njene noge pod mizo v restavraciji, polni ljudi ali jo zgrabite za zadnjo plat, kadar sta v dvigalu.

shutterstock_259619213.jpg

Masaža: Vsaka ženska je vesela in počaščena ob občutku, da njen moški skrbi zanjo in za njeno udobje. Najboljši način za to je masaža ramen ali hrbta. Zlasti, ko se po napornem dnevu vrne domov. Če ji boste sezuli še čevlje, bo njeno zadovoljstvo, s tem pa tudi nagrada, še večje.

Poželjiv pogled: Nobena ženska se ne more upreti zapeljivemu in strastnemu pogledu svojega dragega v sobi polni znanih ali neznanih ljudi. Zanjo ni lepšega občutka kot moški pogled, ki jo slači z očmi. 

Komplimenti: Morda se sliši izpeto, a komplimenti delajo čudeže. Če ji boste šepnili na uho, da je lepa, se bo njeno srce v trenutku zmehčalo.

shutterstock_127898816.jpg

Spodbuda: Rada ima spoznanje, da je njen dragi na njo ponosen in jo podpira. Zlasti spoštovanje, izkazano pred drugimi, ima nanjo močan učinek. Če jo boste torej pohvalili, ko bosta v družbi, vam bo hvaležnost nedvomno izkazala tedaj, ko bosta sama.  

Romantično bujenje: Ob koncu tedna jo prebudite s kavo, poljubi in razvajanjem. Nedvomno bo to za oba odličen začetek dneva.


Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock

Preberite še: "Je to normalno?" 10 iskrenih odgovorov na zoprna vprašanja povezana s seksom ali 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) 

Priporočamo tudi: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)