Ženske muhe, ki jih nihče ne mara

Preverite, kakšnemu obnašanju moški namenjajo velik NE.

29.5.2015 ob 1:00

shutterstock_210297940.jpg

Nihče ni popoln in v intimni zvezi je treba včasih zamižati na eno oko ter sprejeti tudi partnerjeve mane. A vendar je nekatere lažje spregledati kot druge. Moški razkrivajo, katerih ženskih napak preprosto ne morejo prenašati.

Negativnosti. Le kdo bi želel veliko časa preživljati ob nekom, ki vse kritizira, v vsaki stvari vidi zgolj temno plat ter nikoli v ničemer ne poišče svetle točke? Neprestana negativnost je najbolj neprivlačna lastnost za oba spola.

shutterstock_172260188.jpg

Preglasnega govorjenja. Ženske, ki so prepričane, da je vse tisto, kar povedo, tako pomembno, da morajo slišati vsi v njihovi bližini ter so zato neizmerno glasne, za nobenega moškega niso privlačne.

Laganja. Laž nikoli ni dobra in povsem nesprejemljivo je lagati partnerju. Sploh če je ta pravo resnico že odkril, ona pa še kar vztraja pri svoji zgodbi.

Nestrpnosti. Nestrpnost je lastnost, ki se jo pogosto pripisuje nežnejšemu spolu, in resnično ni prav nič prijetna.

shutterstock_246414196.jpg

Prepričanosti, da vse vedo. Samozavestne in vase prepričane ženske so za moške magnet. A to ne velja za tiste, ki menijo in neprestano dokazujejo, da se razumejo na čisto vse ter da vedo celo več kot svetovni splet. Take so s svojim neprestanim dokazovanjem svojega domnevnega znanja, milo rečeno, zoprne.

Iskanja pozornosti. Ženske, ki se neprestano trudijo pritegniti pozornost nasprotnega spola, gredo moškim na živce. Res je, opazijo jih, a žal ne v pozitivnem smislu.

shutterstock_249947998.jpg

Prepričanja, da lahko počno vse, kar jim pade na misel. Tudi moški potrebujejo spoštovanje, in kadar se njihova draga vede, kot da je ona središče sveta, ter si zato lahko vse dovoli, s tem ne izkazuje nikakršnega spoštovanja do osebe, s katero je v zvezi. Zato najbrž prav dolgo več ne bo.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)