Zakaj ženske nosijo ujemajoče se spodnje perilo

Tiste, ki so rade urejene od nog do glave, začnejo že pri spodnjem perilu.

19.4.2015 ob 6:30

shutterstock_172009898.jpg

Znamka spodnjega perila Adore Moi by Ultimo je izvedla raziskavo o tem, kako redno ženske nosijo ujemajoče se spodnje perilo. Ugotovili so, da to počne kar 85 odstotkov udeleženk v raziskavi, kar ustanoviteljice znamke, Michelle Mone, sploh ne preseneča. "Usklajeno perilo je odličen način, kako začeti dan, saj poveča samozavest in da občutek zapeljivosti. Sama nikoli ne zapustim hiše, če moje spodnje perilo ni povsem usklajeno."

A vsakodnevno usklajevanje lahko kmalu postane pravi izziv, zato poskušajte slediti trem preprostim nasvetom, kako to početi veliko lažje.

Naredite zalogo. Velja pravilo, da naj bi nedrček oprali po treh nošenjih, zato potrebujete vsaj tri kose spodnjic, ki naj se ujemajo z njim. Poskrbite, da boste vedno imeli vsaj tri kose spodnjic na en nedrček.

Premišljeno pri pranju. Nedrček vedno perite skupaj z vsemi ujemajočimi se spodnjicami – s tem se boste izognili dnevom, ko ne boste našli usklajenega para. Če jih ne morete prati skupaj, nekaj operite na roke.

Barvno usklajujte. Dobra rešitev za to, da ne boste nikoli ostali brez ujemajočega se para, je ta, da spodnjice in modrčke uskladite tako, da se barvno nekako vsi ujemajo z vsakim. Izberite tri barve, ki jih nosite najraje, in jih ob pomoči vzorcev združite s pripadajočim parom.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)