Ja, prosim! 4 poze za daljši seks.

Podaljšajta užitke.

13.11.2018 ob 4:02

seks_spolnost_polozaj_poza_postelja_moski_zenska_ljubezen.jpg

Mnoge dame se strinjajo, da veselje v postelji včasih prehitro mine. Če bi tudi sami radi, da bi vaš dragi zdržal nekoliko dlje, se seksu predajta v sledečih položajih. Kateri so kot nalašč za daljše razvajanje?

Križ

Preprost položaj, ki zahteva le malo napora in hkrati predstavlja ključ do uspeha. On ob vas leži na boku, vi ste na hrbtu in obe nogi položite čez njegov zgornji bok. V tej pozi se on nekoliko težje giblje in skoraj nemogoče je, da bi ga zaneslo, s tem pa se sam akt znatno podaljša.

Vi na vrhu

Dokaj priljubljen položaj in nedvomno vama ni tuj. Vse, kar morate storiti je, da se usedete nanj in med samim aktom nadzorujte vse, od hitrosti do globine penetracije. To prilagajate sebi, on samo sledi. Če menite, da je že preblizu orgazmu, vi pa ste še daleč, nekoliko upočasnite ali povsem ustavite konje in se za nekaj trenutkov s svojim zgornjim delom telesa naslonite nanj. Malce počitka vam bo prav prišlo tako ali drugače.

Žlička

Dobra novica: položaj je zelo intimen. Vi ležite pred njim in mu kažete hrbet, on je tesno privit k vašemu telesu in si vas vzame od zadaj. Res ima on vse niti v rokah, vendar je penetracija v tem položaju plitka in seks zato daljši.

Drug ob drugem

Položaj, ki je nekakšna obratna žlička. Oba prav tako ležita na bokih, a sta obrnjena drug proti drugemu. Čeprav sta tesno skupaj, penetracija ni globoka, hkrati veliko vlogo pri tem igra neverbalna komunikacija, glede na katero lahko prilagajata ritem tako, da bosta na koncu zadovoljna oba.

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock

Preberite še: Zakaj pari v resnici nehajo seksati ali pa Štiri dejstva o seksu po 30. letu (ki jih zagotovo ne poznate)

Priporočamo tudi: 2 res dobra razloga, zakaj bi se morali vsak dan samozadovoljevati (če že seksamo ne)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)