Trije položaji, kjer boste zagotovo doživeli orgazem

Užitek v njih je zajamčen - to so poze, ki zagotovo vodijo do orgazma.

31.5.2019 ob 4:25

seks_spolnost_spotelja_zveza_ljubezen_poza3.jpg

Orgazem je praviloma najlažje dosegljiv v enostavnih položajih. Eksperimentiranje in  vratolomne poze so v postelji nedvomno dobrodošle, a vendar velja, da prav te popolni užitek malce odmaknejo. S tem se strinja tudi seksolog Dorian Solot, ki niza tri preproste spolne položaje za zagotovljeno zadovoljstvo obeh.

Malo drugačen misijonarski

Ona leži na hrbtu, pod zadnjico ima nameščeno blazino, ki nekoliko dvigne njene kolke. Noge dvigne in iztegnjene približa svojemu prsnemu košu, on pa si jo vzame tako, kot v običajni misijonarski pozi. Kadar je ona v takšnem položaju, je njemu zagotovljena boljša penetracija, njej pa izdatna stimulacija točke G, to pa je nedvomno zmagovalna kombinacija.

Leže od zadaj

Spominja na pozo, ki jo večina pozna pod imenom po pasje, je pa ta malce udobnejša in intimnejša. Ona leži na trebuhu in rahlo privzdigne zadnjico. Tudi tu si lahko pomaga z blazino. Partner leži na njej in se ob njenem telesu nasloni na roke, ter tako penetrira. Ona lahko s svojimi nogami objame njegove ali ima iztegnjene. Položaj zagotavlja izjemno bližino, prebudi vsa čutila in ob stiku s podlago stimulira njen klitoris.

Bočno brez naprezanja

Včasih je seks dokaj zahtevna vadba, ta položaj pa omogoča več počitka in ob enem več užitka. On leži na boku in se obrne proti njej. Ona leži na hrbtu in noge položi preko njegovega zgornjega boka. On tedaj vstopi vanjo. Ta položaj je idealen za počasen, nežen, čuten seks, ki zaradi pravih dražljajev in stalnega stika z očmi nedvomno vodi do vrhunca.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 7 napak v razmerju, ki so lahko usodne tudi za najmočnejše pare in Kako moški ve, če ženska med seksom doživi orgazem

Priporočamo tudi: Sedem razlogov, zakaj danes ne želi seksati 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)