Pet poz za vroč seks pod prho

Da bodo zadeve res tekle kot namazane.

5.6.2019 ob 4:00

seks_spolnost_moski_zenska_zveza_ljubezen_postelja_polozaj2.jpg

Seks pod prho je, vsaj kot je videti v filmih, še kako vroč. Topla voda, gosta para in segreti telesi nudijo odlično kombinacijo za mesene užitke. A v živo zadeve niso vedno tako prijetne. Spolzki telesi, milnica ter mokra površina ne nudijo ravno idealnih pogojev in kaj lahko se vse skupaj klavrno konča.  Se mu gre zato povsem odreči? Nikakor. Velja pa upoštevati nekaj napotkov in uporabiti primerne poze za maksimalen užitek v kadi ali v kabini za prhanje.

Nagnjena nad kadjo

Včasih so najboljše stvari najbolj preproste. Tudi, ko gre za seks pod prho. Torej se mu predajta v pozi, ki obljublja tako varnost (tveganje za zdrs je najmanjše) in užitek. Njemu bo pogled na vaše telo, ki sem mu v tem položaju odpira, nedvomno nudil dodaten zanos. Torej: vi stopite čim dlje od stene, se primite za pipo in se nagnite naprej, tako da bo vaš zgornji del telesa vzporeden s površino. Vaša in njegova stopala so trdno na tleh. On stoji za vami in si vas vzame z zadnje strani. Pri tem vas drži za pas. Kot rečeno, zagotovljena varnost in užitki.

Super vlažno

Tu se do orgazma pripeljeta sama. Saj veste, da vas voda in nenavadni položaji med penetracijo od njega včasih odvrnejo. Torej v roke vzemite ročko za prhanje in jo s primernim curkom usmerite v vašo vagino. Naj voda opravi svoje, on pa naj se ob opazovanju, kako se razvajate, z roko do vrhunca pripravi sam. Nedvomno odlična izkušnja z zagotovljenim rezultatom.

Tesno skupaj

Še en položaj, v katerem vama bodo v pomoč roke. Stojta z nogami trdno na tleh in drug drugega razvajata z rokami. Vi ste naslonjeni na steno, on se tesno privije k vam. Prednosti: zagotovo bo manj tveganja za zdrse, milo bo bo poskrbelo za lubrikant, para za vzdušje, voda pa bo sprala vse dokaze. Lahko mu obrnete hrbet in njegov penis ujamete med vlažna stegna. Uf, vroče vroče, za oba.

Mokro in divje

Položaj, ki vama bo prav prišel v kadi. Vi se usedete na rob kadi in razširite noge. Eno lahko položite na njegovo rame, on pa vam v objemu vroče vode nudi oralno stimulacijo. Da vam med tem ne bi zdrsnilo, pod zadnjico položite brisačo. Še odlična začimba: malo pene na dojkah in vašem trebuhu ga bo dodatno podžgalo.

Poskočna ljubezen

In ko on opravi svoje, je na vrsti njegov užitek. Nekoliko znižajta gladino vode, on naj se v kadi uleže nazaj, vi pa ga zajahajte v položaju kavbojke. Z rokami se naslonite na rob kad in si tako zagotovite dodatno oporo, on pa naj vas med akcijo drži za dojke ali pas.

Zagotovo bosta iz kadi oba odšla čista, potešena in zadovoljena.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 10 navad parov, ki so v srečnih razmerjih in 8 opozorilnih znakov, da zakon ne bo trajal

Preberite še: Šest dokazov, da ljubezen lahko boli


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)